İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
cok guzel olmus hepsi ellerinize saglıkForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
hallederizİlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim şu temel reisin TSİRA için safinazlı olanı da mevcut mudur ?
KaNuNSuZ oFLu ™
aDiM aDiM SaMPiYoNLuGa.. TeK RaKiBiMiZ THY iDi oDa DüSTü...
(Düsen ucakda canini kaybedenleri saygiyla aniyorum)
Yorum
-
Emre buraya günde kaçyüz kişi giriyor, bakıyor, indiriyor; ama bir teşekkür etmek , yorum belirtmek zor geliyor. Sen başarılı çalışmalarına devam et. Biz dikkatle takip ediyoruz.İlk olarak EmreULUSAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeşekkür ederim Emirhan başka kimse beğenmedi galiba
avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
Vallahi bu sayfayı hep takip ediyorum çok güzel çalışmalar oluyor elimden geldiğincede belirtmeğe çalışıyorum
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
teşekkür ederim sağolun...İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmre buraya günde kaçyüz kişi giriyor, bakıyor, indiriyor; ama bir teşekkür etmek , yorum belirtmek zor geliyor. Sen başarılı çalışmalarına devam et. Biz dikkatle takip ediyoruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum