Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 12.03.2009, 18:55.TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
-
Çok beğendim eline sağlık renktaş.Temel Reisi avatar olarak yapabilirmisin rica etsem.İlk olarak KaNuNSuZ oFLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 12.03.2009, 18:48.Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak Mira_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok beğendim eline sağlık renktaş.Temel Reisi avatar olarak yapabilirmisin rica etsem.
tribünün yeni reisi laz temel
KaNuNSuZ oFLu ™
aDiM aDiM SaMPiYoNLuGa.. TeK RaKiBiMiZ THY iDi oDa DüSTü...
(Düsen ucakda canini kaybedenleri saygiyla aniyorum)
Yorum
-
kücültür kullanirsin diye düsündüm ondan büyük yaptim.. kücültemiceksen halledeyimİlk olarak Mira_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok beğendim eline sağlık renktaş.Temel Reisi avatar olarak yapabilirmisin rica etsem.
KaNuNSuZ oFLu ™
aDiM aDiM SaMPiYoNLuGa.. TeK RaKiBiMiZ THY iDi oDa DüSTü...
(Düsen ucakda canini kaybedenleri saygiyla aniyorum)
Yorum
-
Çok sağol.Eline sağlık.Kalanını hallederiz.İlk olarak KaNuNSuZ oFLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületribünün yeni reisi laz temel

Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş
Yorum
-
Valla uşaklar, hepinizin eline, yüreğine, emeğine sağlık... Harika işler çıkıyor burada, birde şu temel reis ile ilgili çalışmamızı biraz daha geliştirirsek müthiş bir iş çıkabilir.Adamın adı zaten Temel res, onu Trabzonspor'lu yapmak sizin maharatenize kalıyor.
Bu arada Halit, takvim için teşekkürler...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak KaNuNSuZ oFLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületribünün yeni reisi laz temel

bunu büyük boyutta bastırıcan tribünde sallıycan ne güzel olur varya
KORE LEE
Yorum
-
Katılıyorum valla billa katılıyorum bunu büyük yapacaksın avrupada ki gibi sallayacaksın maç öncesinde dehşet olur.İlk olarak A.Furuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunu büyük boyutta bastırıcan tribünde sallıycan ne güzel olur varya
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

DİPLOMAT61 

Yorum