Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

CNN Türk Oradaydım Belgeseli | Abdullah Ercan '96

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ben sonuna baktim ama orda Trabzonspor sampiyonluga bu kadar yaklasamadi diyor belki o kadar yaklasamadik ama 2005te ki fener macinda facia olmasa sampiyonduk

Yorum

Arkadaşlar,

Hayatın karşısında diz çökmemek, bilakis hayatı karşınızda diz çöktürmek için acılarınızı abartmadan hafife almak, küçümsemek, üzerine üzerine gitmek; sevinçlerinizi de yine aşırıya kaçmadan büyütmek, yüceltmek durumundasınızdır. Evet, o gün acı bir gündü. Hüsranın sebepleri çok tartışıldı, daha da tartışılacaktır. Biz de bir şeyler karaladık:

Eğer o acıyla yüzleşmekten kaçınırsak onu iyice büyütür ve gelecekte sürekli ayağımıza dolaşmasına, bize engel olmasına fırsat vermiş oluruz. Her büyük takımın tarihinde böyle maçlar vardır, şöyle bir geçmişe bakarsanız bunu rahatlıkla görürsünüz. Örneğin 1999 senesi Şampiyonlar Ligi finaline bir bakınız: 23 yıldır adı geçen kupayı alamayan Bayern Münih, rakibinden çok üstün oynadığı ve son dakikasına da 1-0 önde girdiği maçı arka arkaya yediği iki golle mağlup kapatıyor ve kupayı yine kaybediyor. İki sene sonra ise aynı kadroyla o finalde yenildiği Manchester United’ın da aralarında bulunduğu birbirinden güçlü rakipleri teker teker saf dışı bırakıp Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. Maziden kaçmamalı ve sadece sevinçler hatırlanmamalı…

Yorum

tam maçın verildiği saatte başladı sanki bilerek yaptılar,
        tekrarı ne zmn acaba bu programın

Yorum

walla ben babamla izledim...
          babam okkalı bi kü.... attı abdullaha ....
          yaw diyo 1-1 de bıraksaydınız bişem olurdu diyo....
          abdullahda pek hatırlamıyo galiba ikide bir yanlış hatırlamıyorsam diyodu...
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

izledim ve yine kahroldum. lanet olsun o güne.....................

Yorum

belgeseli izledim..bi yerde muallak kaldım o dönem bizim savunmamız kötümüydü kendisi,ogün,cengiz,osman vardı...

o maçta fenerbahçe rüştüye dua etsin..dedi hakkaten doğru..

bi de golden sonra açık tribüne tırmanmışım kendimde değildim demekki o kadar kaptırmış kendini...

intihar vakalarına değindi o sezonun sonunda futbolcuların takımdan ayrıldığını söledi...

şimdi 70 küsür puanla şampiyon olunuyor o gün 82 puanla şampiyon olamadık dedi..ama herşeye rağmen o günleri yaşamak güzeldi....

şota vurmadı arkaya abdullah şuut ve gool..

teşekkürler abdullah...
              En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 11.02.2008, 00:07.
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben sonuna baktim ama orda Trabzonspor sampiyonluga bu kadar yaklasamadi diyor belki o kadar yaklasamadik ama 2005te ki fener macinda facia olmasa sampiyonduk
                yaklaşamadık çünkü o sezon kime sorsanız ligin en iyi takımı herkesi eze eze yenen trabzonspordu
                çünkü van maçından önce 4 puanlık farkla liderdik ve içerde kaybettiğimiz iki maç bizi daha yakın olamayacağımız şampiyonluktan etti

Yorum

İlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  belgeseli izledim..bi yerde muallak kaldım o dönem bizim savunmamız kötümüydü kendisi,ogün,cengiz,osman vardı...

o maçta fenerbahçe rüştüye dua etsin..dedi hakkaten doğru..

bi de golden sonra açık tribüne tırmanmışım kendimde değildim demekki o kadar kaptırmış kendini...

intihar vakalarına değindi o sezonun sonunda futbolcuların takımdan ayrıldığını söledi...

şimdi 70 küsür puanla şampiyon olunuyor o gün 82 puanla şampiyon olamadık dedi..ama herşeye rağmen o günleri yaşamak güzeldi....

şota vurmadı arkaya abdullah ve top ağlarda goll..

teşekkürler abdullah...
                  gölü yediğimizde cengiz yada osman orta sahada dolaşıyordu...

Yorum

Gözyaşlarıma engle olamadım yine...O futbolcular için ne büyük hesaplaşmadır kimbilir...

Trabzonspo yaklaşmıştır evet malum maçta.Ama Trabzonspor alacaktır o kupayı...Bu bizim elimizde olan bişey.İyi yönetilelim yeter."Bir" olabilelim....
                    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

İlk olarak itsmylife tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      iskender değilmiydi o dolanan..
                      herneyse o değil de o maçta hami 2-3 tane doksana vurmuştu çıkarmıştı rüştü

Yorum

İlk olarak itsmylife tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ılk sayfadada yazdım tekrar ızledım fb 3 kısı gelıyor bızde kalecı dahıl 8 kısı var orada ama arkada aykut bombos , topta herıfın onune dusuyor yanı olmayınca olmuyor rustu hayvanı neler cıkarmıstı hamı nın frıkıklerı orhanın altı pastan kacırdıkları

Yorum

Ali şen'i yine yad etmiş olduk akşam akşam.

Yorum

Bu şampiyonluğu Allah istemedi.İki posizyonde 2 gol yiyoruz, 90'dan çıkan sayısız top.

Yorum

bu belseli kaçırdım ben izleyebileceğimiz bi yer varmı
                              Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

ya arkadaslar ben izleyemedim onu tekrari varmi bunun, yada biri cekdise buriya eklesin lütfen birdaha izleme imkani varmi

Yorum

Çalışıyor...
                                X