Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

CNN Türk Oradaydım Belgeseli | Abdullah Ercan '96

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

CNN Türk Oradaydım Belgeseli | Abdullah Ercan '96

Oradaydım

Türü: Belgesel
    Tarih-Saat: 10.02.2008 23:25

TÜRK FUTBOLU O MAÇI UNUTMADI Eski Trabzonspor’lu Abdullah Ercan; şampiyonluğun son dakikalarda kaçtığı tarihi maçı anlatıyor… Bir Soner Yalçın belgeseli ‘Oradaydım’ın, bu haftaki yeni bölümünde; 5 Mayıs 1996 tarihinde oynanan ve lig şampiyonunu belirleyen Trabzonspor – Fenerbahçe maçında yaşananlar ekrana gelecek. Eski Trabzonsporlu futbolcu Abdullah Ercan; Trabzonspor’un 12 yılın sonunda elde edeceği lig şampiyonluğu fırsatının son dakikalarda kaçtığı tarihi maçı, ‘Oradaydım’ belgeselinde anlatıyor. Bir Soner Yalçın Belgeseli ‘Oradaydım’, 10 Şubat Pazar günü saat 23.25’te CNN TÜRK’te ekrana gelecek.

Ali Kemal Denizci'in konuk olduğu bölüm burada:
    Forum üyelerinin Trabzonsporumuza ilişkin olarak video & grafik çalışmalarını paylaştığı ve takip ettiği forum bölümüdür...

Abdullah Ercan'ın konuk olduğu yayının kaydı için AristotLe adlı üyemize teşekkür ederiz.

624*352 /175 MB / 20 Dakika /Avi

En son bordobluex tarafından düzenlendi; 12.06.2008, 21:29.
    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
    Olmak ister isen bu yolda mahir,
    Harabat ehlini hor görme şakir,
    Defineye malik viraneler var.

bunu izledim gerçekten çok güzel

Yorum

valla izlemek isteyeceğimi pek sanmıyorum. kaçan bu şampiyonluk aklıma geldikçe tuhaf oluyorum

Yorum

niye izleyelim acılarımız depreşsin diye mi?
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

bende izledim birdaha izlemem çileden çıkarıyo insanı kaçan şampiyonluk..
          Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

tamam da abdullah dan başka topçu mu yoktu.konuk olarak çağırılacak

Yorum

http://www.cnnturk.com/VIDEO/CANLI_YAYIN/index.asp burda canli yayin var calisiyormu bilmiyorum

Yorum

İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tamam da abdullah dan başka topçu mu yoktu.konuk olarak çağırılacak
                golü o attıya ondandır heralde...ben de anlamadım...
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

hayatimin en kötü anlarindan birisini hic hatirlamak istemesem de izleyecegim.aykutun attigi gol bir hancer gibi yüregime saplanmisti.o ani unutmak mümkün mü?o sene sampiyon olmamizi ser gücler bir tarafa kaderde istememisti.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

İZlemek gerek.

Unutmamak ve unutturmamak için izlemek, izletmek gerek. Bu tür olaylar ne kadar acı olursa olsun, her zaman hatırlanması gereken ibret unsurlarıdır. Testiyi bir kez daha kırmamak için, tokat misali...

Yorum

umarım futbolcularımızada izletirler....
                      İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                      Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

ben tribündeydim 1 kez izledim bu bana yeter.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

izleyebilecegimi sanmiyorum
                          o mactan once aldigim trabzonspor formam halen duruyor
                          diyecek laf bulamiyorum

Yorum

ben o maçı hayal meyal hatırlıyorum.İzlemem Lazım.
                            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Beyoğlu Yeni Çarşı'da başlayan futbol yaşantısını daha sonra Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve İstanbulspor takımlarında sürdüren "sihirli sol ayak" Abdullah Ercan, sessiz sedasız yeşil sahalara veda etti.

Başarısı ve istikrarıyla uzun yıllar adını Türk futbolunun zirvesinde tutmayı başaran Abdullah Ercan, 22 yıllık futbol yaşantısına jübile yapmadan veda etme kararı aldığını açıkladı. Emektar futbolcu, bundan böyle futbola teknik adam olarak hizmet etme kararı aldığını açıklayarak teklif beklediğini söyledi.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'da forma giyen Abdullah Ercan, bundan sonraki futbol yaşantısında "Trabzonsporlu Abdullah" olarak anılmak istediğini belirterek, "Jübile yapmak istemiyorum. Şayet jübile yapmak isteseydim Trabzonspor'la Fenerbahçe'nin oynamasını ve Trabzonspor formasını giymeyi isterdim. Aslında iki yıl daha oynamak istiyordum ancak dizimdeki rahatsızlıktan dolayı keyif alamaz oldum. Futbolda çok güzel günler geçirdiğim gibi çok büyük acılar da yaşadım. En büyük ve unutamayacağım acı Dünya Kupası'na götürülüp de forma giyemeyen tek futbolcu olmam. Bir dakika dahi oynamamak çok acıydı. Diğer çektiğim büyük acı Fenerbahçe'de haksız bir şekilde kadro dışı bırakılmamdı" dedi.

Dört büyükler içinde bir tek Beşiktaş forması giyemediğini belirten Abdullah Ercan, "İlginç olan, benim çocukluğum İnönü Stadı'nda geçti. Ben iyi bir Beşiktaşlıydım. Beşiktaş'ın maçlarına girmek için geceleri stat etrafında kalırdık. Beşiktaşlı olmamın nedeni çocukluğum Taksim'de geçti ve stat evimizden iki adımlık yerdi. Kapalı tribünde amigo Mostra Kemal vardı. O'nun grubuna takılırdık. O bana bir forma alıp beni Beşiktaşlı yapmıştı. İşin ilginç yanı Beşiktaşlıyım ama büyük kulüplerden sadece Beşiktaş'ın formasını giyemedim" diye konuştu.

13.07.2006 - Abdullah Ercan'ın futbolu bıraktıktan sonraki röportajı.

---

Başka futbolcu mu yoktu anlatacak?
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Çalışıyor...
                              X