Bu döngüyü artık kırmak gerek!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
CNN Türk Oradaydım Belgeseli | Abdullah Ercan '96
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
ben izleyemedim acaba tekrari veye videosu varmi ???
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
» Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
Yorum
-
o zamanlar daha 10 yaşındayım hayatımda asla unutamadığım ve unutamıyacağım 3 maçan 1 i (schalke ve astonvilla maçlarıyla birlikte) ve butun gece ağlamıştım bide o zamanlar istanbul fenerbahçede okuduğumu ve orda oturduğumu duşunurseniz ne buyuk bir üzüntü ve hayal kırıklığı yaşamış olduğumu tahmin edersiniz düşündükce gözlerim dolu dolu oluyor hala

En son Emre HIZAL tarafından düzenlendi; 11.02.2008, 00:35.Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
"ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....
Yorum
-
O zamanlar bu şampiyonluğu kaçırmanın pek anlamlı olmadığını düşündük ama yıllar geçtikçe ne büyük bir hata yaptığımızın farkına vardık gibisinden şeyler söyledi.. Eğer şampiyon olabilseydik, kadronun genişliğinin yeteceğini o kadro yapısının 2-3 sene daha kulübü taşıyacağını ileriki yıllarda da şampiyon olmamak için hiçbir engel bulunmadığını falan söyledi.. Ama olmadı
Abdullah'ın golünü daha o günkü gibi hatırlıyorum.. Köşeye yerden vuruşunu..
En son Erkin tarafından düzenlendi; 11.02.2008, 00:42.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
ben o sene 8 yaşındaydım,o stattaki pusu ve abdullahın golünü unutamam,ama maçı çok iyi hatırlamıyorum,içim ürperdi,buz gibi oldum,ruhuma çok büyük bir hüzün çöktü...Tribün denildiğinde;
GATE 13,ORİGİNAL 21,Bad Blue Boys,Irriducibili,Grobari,Brigate Autonome Livornesi,Boys Roma,Fossa Dei Leoni,Gradinata Nord,Revolution,ULTRAS TITO...
Yorum
-
Biz o yıl şampiyonluğu Fenerbahçe maçıyla değil kendi sahamızda ve sanırım o yıl küme düşen Vanspor'a 1-0 yenilerek kaybettik.
Ama çok iyi hatırladığım bir şeyde Rüştü'nün o maçta belkide hayatının maçını oynadığıdır. Adamın kolları sanki 1 metre uzamış gibiydi. Hami'nin o frikiklerini bile 90'dan çıkarmıştı. Futbolun tanrıları o gün Fenerbahçe'den yanaydı. Oğuz'un süzülerek giden frikiği ve Erol'un yaptığı ortanın bizim defansın bakışları arasında süzülerek Aykut'a gitmesi. Bergama'da, arabalarda bayraklar konvoy yapmaya hazırlanırken bütün gece robot gibi Fenerbahçe konvoylarını izledik.Get up, stand up: dont give up the fight!
Yorum
-
8 yaşındayım, babamın o güneydoğu ilindeki şark görevini tamamlamasına bir iki gün kalmış, eşyalarımız toplanmış, bir tek radyomuz ve sedirlerimiz duruyor bir iki gece daha geçireceğimiz...
İlk golle birlikte lojmanın sokaklarına atıyoruz kendimizi kardeşimle...
Dilimizde bordo-mavi...
Maç bitiyor...
Biz suskun.
Babam geliyor, bemmbeyaz yüz...
Abim odasına kapanmış, saatlerdir ağlamakta...
Annem suskun, biz suskun.
Durumun vahametini sonra sonra anlıyoruz. Trabzonsporumuz sadece şampiyonluğu bırakmamış o gün sahada... Tokat gibi suratımıza iniyor bu gerçek, sonra sonra...
Allah tekrarını yaşatmasın...
Kayıt altına alan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum