dayanamıyorum o macı ızlemeye....... o mac hakkında konusmak bıle canımı sıkıyor.......hayatımın en kotu 2-3 gununden bırıdır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
CNN Türk Oradaydım Belgeseli | Abdullah Ercan '96
Daraltma
X
-
tarihte en acı duyduğum bir maç küçük olmama rağmen net hatırlıyorum babamın hüngür hüngür ağlayıp kendini yerlere atmasını büyük ihtimalle bende izlemem izledikçe duydukça tüylerim diken diken oluyor gözlerim doluyorTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
kardeş şöle düşün seni öldürmeyen güçlendirir...İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleizlemem acılarım artar
onun için izlemen gerekir...ölümüne trabzon !
Yorum
-
ben de tribündeydim. bana "yeter" gibi gözüküyor.İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben tribündeydim 1 kez izledim bu bana yeter.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
o mactan sebep herkes senol gunese sallıyo yok 1-1 yetermıs hala nıye saldırıyosun dıye ama yedıgımız 2. golu cok ıyı ızleyın pozısyonda 2 fb lı var 6-7 bızım oyuncu var fb lı erol nereden orta yapıyo bızden 6-7 oyuncu olmasına ragmen hıcbırı dokunamıyo gıdıyo en arkada aykutun onune dusuyo o da gol yapıyor nasıl bır sanstır bu yaa hala ınanamıyorum....
Yorum
-
arkadaşlar abdullah hakkında çok atıp tutuyoruz beşiktaşlıda olabilir ama trabzonsporlu hüseyinden daha yürekli daha faydalı olmuştur her zaman. sözleşme biterdi o gider boş mukaveleye imza atardı . hakkını alırmıydı alırdı ama recep çetin müjdat gibi takozların alığı paralardan çok ama çok az alırdı . fb ye gittiği zamanda para kazandırıp gitmiştir. euro 96 dan sonra manchesterler istrken o gelip boş mukavele imzalamıştır. trabzonspordan gittiğinde ilk ezik maçında biz ana avrat sövdüğümüz zaman bile haklı tepki olabilir ama yaptığım fedakarlıı bilseler sövmezlerdi diyecek kadarda alçak gönüllü. o gitmemiş mehmet ali yılmaz tarafından satılmıştır. alacağı olan 500bin doları kulübümüzze hibe etmiş hiç sorun yapmamıştır. biraz vefalı olabilirmiyiz ? ABDULLAH ERCANın şu şanlı formamızı giydiği maçları bir hatırlayabilirmiyiz bizden ayrılalı 8 küsür yılda hala sol kanatımız bomboştur. sezqrın hakkını sezara verelim lütfen
Yorum
-
Bitti . Golden sonra zaten filmler kopuyor , yediğimiz golden sonra fenerli oyuncuların gol sesleri bile duyuluyor"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum