Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

CNN Türk Oradaydım Belgeseli | Abdullah Ercan '96

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

dayanamıyorum o macı ızlemeye....... o mac hakkında konusmak bıle canımı sıkıyor.......hayatımın en kotu 2-3 gununden bırıdır

Yorum

Paylaşım için sağol,izleyeceğim ben de.
      Ana Sütü Gibi Güzel,Ana Sütü Gibi Temiz TÜRKÇEMİZ

BİZ İNANMAYA DEVAM EDİYORUZ !

Yorum

Izleyecegim ben bu belgeseli, belki kötü günlerimizdi ama yinede izliyecem.
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

hala neyine kin kusuyorsunuz anlamadım, abdullah iyi bir trabzonsporluydu ogünle beraber; hem de şu an trabzonsporluyum diye formayı giyenlerden çok daha fazla, arşivlik bir belgesel

Yorum

izlemem acılarım artar

Yorum

tarihte en acı duyduğum bir maç küçük olmama rağmen net hatırlıyorum babamın hüngür hüngür ağlayıp kendini yerlere atmasını büyük ihtimalle bende izlemem izledikçe duydukça tüylerim diken diken oluyor gözlerim doluyor
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

İzleyemem.

Yorum

İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  izlemem acılarım artar
                  kardeş şöle düşün seni öldürmeyen güçlendirir...

onun için izlemen gerekir...
                  ölümüne trabzon !

Yorum

Biri biz izleyemeyecek olanlar için bu belgeseli kaydedebilirmi?yarın okul başlıyo ve uyumam gerekiyor
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben tribündeydim 1 kez izledim bu bana yeter.
                      ben de tribündeydim. bana "yeter" gibi gözüküyor.
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

o mactan sebep herkes senol gunese sallıyo yok 1-1 yetermıs hala nıye saldırıyosun dıye ama yedıgımız 2. golu cok ıyı ızleyın pozısyonda 2 fb lı var 6-7 bızım oyuncu var fb lı erol nereden orta yapıyo bızden 6-7 oyuncu olmasına ragmen hıcbırı dokunamıyo gıdıyo en arkada aykutun onune dusuyo o da gol yapıyor nasıl bır sanstır bu yaa hala ınanamıyorum....

Yorum

arkadaşlar abdullah hakkında çok atıp tutuyoruz beşiktaşlıda olabilir ama trabzonsporlu hüseyinden daha yürekli daha faydalı olmuştur her zaman. sözleşme biterdi o gider boş mukaveleye imza atardı . hakkını alırmıydı alırdı ama recep çetin müjdat gibi takozların alığı paralardan çok ama çok az alırdı . fb ye gittiği zamanda para kazandırıp gitmiştir. euro 96 dan sonra manchesterler istrken o gelip boş mukavele imzalamıştır. trabzonspordan gittiğinde ilk ezik maçında biz ana avrat sövdüğümüz zaman bile haklı tepki olabilir ama yaptığım fedakarlıı bilseler sövmezlerdi diyecek kadarda alçak gönüllü. o gitmemiş mehmet ali yılmaz tarafından satılmıştır. alacağı olan 500bin doları kulübümüzze hibe etmiş hiç sorun yapmamıştır. biraz vefalı olabilirmiyiz ? ABDULLAH ERCANın şu şanlı formamızı giydiği maçları bir hatırlayabilirmiyiz bizden ayrılalı 8 küsür yılda hala sol kanatımız bomboştur. sezqrın hakkını sezara verelim lütfen

Yorum

Babam bu maçta duvara yumruk atıp alyansını kırmıştı evde herkes yerlerde bitmiştik ya pff aklıma geldi
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

baslıyor......

Yorum

Bitti . Golden sonra zaten filmler kopuyor , yediğimiz golden sonra fenerli oyuncuların gol sesleri bile duyuluyor
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X