Teşekkürler videolar için
BMN Video | Hepsi Burada
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Trabzonsporun 2008/2009 + 2009/2010 [devam ediyor]Arkadaşlar herhalde en iyi trabzonspor sitesi burası çünkü bazı sitelerde trazbzonsporun gollleri veya videolarını indirdim
bu sitenin ismi yazıyordu herhalde lig tv viderolarını eklemek yasak ama benimde harddiskim uçmuş bilgisayarla trabzonspor ile ilgili hiç birşey yok biri bana yardım edebilirmi elinde trabzonsporun maçları olan kimse yokmu allah rızası için kaydedin isa_atay_49@hotmail.com
bütün maç özetleri, gösterileri, klpleri, şovları... bende mevcut... özelden göruselım ... yada msn ekle ok kardes...
diplomat61-@hotmail.comTRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
Yorum
-
-
Eskimiştir yazılarım,eskimiştir hayallerim,hayallerimdedir eskiler,vurgun değildir sevdam,empoze edilmiş duygudur Trabzonspor'lu olmam.Yorum
-
ordaki videoların görüntüsü iç açıcı değil flv benim istediğim wmw-avi-mpeg kimsenin yapamadığını yapacam trabzonspor belgeseli 2:30 saatlik hazırlayacam videoya bmn logosunuda ekliyecemEn son b_m_n tarafından düzenlendi; 29.11.2009, 20:34.Yorum
-
Yorum
-
TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
Yorum
-
Trabzonspor - Aston Villa 2 iki maçında elinde özet görüntüleri olan var mı hiçbiryerde bulamadım.. Geniş özet olursa iyi olur..
Brde GS'yi deplasmanda 5-3 yendiğimiz maçın geniş özeti..I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum