Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Video | Hepsi Burada

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teşekkürler videolar için
    En son isaatay tarafından düzenlendi; 13.12.2009, 19:59.

Yorum

• İlk olarak isaatay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar herhalde en iyi trabzonspor sitesi burası çünkü bazı sitelerde trazbzonsporun gollleri veya videolarını indirdim
      bu sitenin ismi yazıyordu herhalde lig tv viderolarını eklemek yasak ama benimde harddiskim uçmuş bilgisayarla trabzonspor ile ilgili hiç birşey yok biri bana yardım edebilirmi elinde trabzonsporun maçları olan kimse yokmu allah rızası için kaydedin isa_atay_49@hotmail.com
      Trabzonsporun 2008/2009 + 2009/2010 [devam ediyor]

bütün maç özetleri, gösterileri, klpleri, şovları... bende mevcut... özelden göruselım ... yada msn ekle ok kardes...

diplomat61-@hotmail.com
      TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
      İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• Eline Sağlik...

Yorum

• once kiev pesinden bilbao 2 turuda mucize bi sekilde nasil verdik hala anlayamiyorum..tekrar yukari ciktik derken bi 5-6 sene daha geri gittik..
          İnsan ol evlat!

Yorum

• Elinde 2006 sezonunda bjkyi 3-1 yendiğimiz maçın özeti veya golleri olan biri varmı

Yorum

• Bana 2002-2008 sezonu arasındaki maçlar golleri veya özetleri lazım yardım edecek biri varmı

Yorum

• İlk olarak b_m_n tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bana 2002-2008 sezonu arasındaki maçlar golleri veya özetleri lazım yardım edecek biri varmı
                Neden kimse bana yardım etmiyor trabzonsporlu dediğin paylaşımcı olur

Yorum

Neden kimse bana yardım etmiyor trabzonsporlu dediğin paylaşımcı olur
                  Tüm elde etmek istediğin görüntüler ligtv'nin resmi sitesinde mevcut.Herhangi bir dowlaond programı ile çekebilirsin.

Yorum

• İlk olarak karablue61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tüm elde etmek istediğin görüntüler ligtv'nin resmi sitesinde mevcut.Herhangi bir dowlaond programı ile çekebilirsin.
                    ordaki videoların görüntüsü iç açıcı değil flv benim istediğim wmw-avi-mpeg kimsenin yapamadığını yapacam trabzonspor belgeseli 2:30 saatlik hazırlayacam videoya bmn logosunuda ekliyecem
                    En son b_m_n tarafından düzenlendi; 29.11.2009, 20:34.

Yorum

ordaki videoların görüntüsü iç açıcı değil flv benim istediğim wmw-avi-mpeg kimsenin yapamadığını yapacam trabzonspor belgeseli 2:30 saatlik hazırlayacam videoya bmn logosunuda ekliyecem
                      Elimden geldiğince yardım ederim msn ekledim

Yorum

• elımde 2008-2009 sezonu, arşivden maçlar ve daha neler neler... hersey mevcut ustelık hıc bır yerde bulamayacağın kalıtede ve duzende hazırladım... caps, detyalar:

Saygılarımla

Diplomat61
                        TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
                        İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• İlk olarak isaatay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Elimden geldiğince yardım ederim msn ekledim
                          Sağolsun arkadaş elinden gelen herşeyi yaptı yardım etti teşekkürler isaatay başka bana kim yardım edebilir

Yorum

• Trabzonspor - Aston Villa 2 iki maçında elinde özet görüntüleri olan var mı hiçbiryerde bulamadım.. Geniş özet olursa iyi olur..
                            Brde GS'yi deplasmanda 5-3 yendiğimiz maçın geniş özeti..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• ne yazikki bize ait hic bir genis özet yok olmadida olmazda hic bir zaman malesef. cunki tr de hersey 3 pislik icin yapilir

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ne yazikki bize ait hic bir genis özet yok olmadida olmazda hic bir zaman malesef. cunki tr de hersey 3 pislik icin yapilir
                                Ts - Aston Villa maçı çok önemli bi maçtı illaki vardır özeti ama nerde..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X