Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Video | Hepsi Burada

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hamdi arslan
    Teşekkür ederim.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Teşekkür ederim.
      rica ederim. lafimi olur.
      hersey trabzonsporumuz icin

Yorum

• 2003 yılında Türkiye Kupası finalinde 3-1 kazandığımız,gençlerbirliği maçının özetini nasıl izleyebilirim?
        I am titanium

Yorum

• Osman emeğine sağlık. Da, haburaya indirme linki eklesen de biz de güzel güzel indirsek olur mu?
          avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Osman emeğine sağlık. Da, haburaya indirme linki eklesen de biz de güzel güzel indirsek olur mu?
            Ekliyim de İhsan 235 mb.Nereye eklicem
            Colmandante

Yorum

• Osman, senin basit işlerle uğraşmaya tenezzül etmediğini düşünüyorum. Bu iş tam senlik, zor işler büyük güzellikleri getirir ardından.

Rapid mapid bişiler yapamaz mısın?
              avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• 235 mb indirirsen yapmaya çalışırım.İstersen daha kalitesiz ama düşük megabaytlı yaparım.
                Colmandante

Yorum

• Youtube videolarını aTube Catcher programıyla indirebilirsiniz..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Youtube videolarını aTube Catcher programıyla indirebilirsiniz..
                    Ben REAL PLAYER 11 GOLD kullanıyorum. bütün youtube, facebook ve tüm video sitelerindeki videoları rahatlıkla indirebiliyorum. Tavsiye ederim

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2003 yılında Türkiye Kupası finalinde 3-1 kazandığımız,gençlerbirliği maçının özetini nasıl izleyebilirim?
                      ???.......
                      I am titanium

Yorum

• İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben REAL PLAYER 11 GOLD kullanıyorum. bütün youtube, facebook ve tüm video sitelerindeki videoları rahatlıkla indirebiliyorum. Tavsiye ederim
                        Google Yazdım İlk Çıkanı İndiriyorum O mu
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• ben simdik indirdim güzel biseye benziyor ama anlamadim nasil kaydediliyor diye.
                          bu clibi kaydete basiyorum ama asagidaki cubukta bisey olmuyor sadece kirmizi nokta yanip sönüyor

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Google Yazdım İlk Çıkanı İndiriyorum O mu
                            http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=realplayer&lid=2770 buradan indirebilirsin. Başka sitelerdekinin boyutu küçük. 300-400 kb. ama bu 11,6 mb. bunu tavsiye ederim. programı indirdikten sonra herhangi bir video sitesinden video indirirken videonun sağ üstünde "download this video" yazar. oraya tıklayınca kısa süre içinde iniyor video. indirdiğin videoyu izlemek için oturumundaki videolar bölümünde real player dosyanın içine gireceksin. orada indirdiğin bütün videolar oraya iniyor. sonra istersen oradaki videoları başka bir klasöre taşıyabilir yada kopyalabilirsin.
                            Kolay gelsin..

Yorum

• video indirirken videonun sağ üstünde "download this video" yazar

ben bunu göremedim bulamadim acaba bi screenshot cekermisin

Yorum

• En son İskender66 tarafından düzenlendi; 27.06.2009, 15:48.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X