Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Video | Hepsi Burada

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emeğine sağlık Diplomat Abi
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• @ diplomat61

Abi sanırım adın Harun.

Tony Sylva ve Fatih Tekke videoları isteyebilir miyim senden ?
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• diplomat abi, klibin güzel olmus, bende ayni senin top 10u sectim, benim klibim de youtube da yukardaki linkde.sende 3-3lük schalke maci golleri varmi veya 2-1 lik bochum maci ?

Yorum

• Yattara'nın özel hareketlerinden oluşan çok özel bir klip.2 bölümüyle karşınızda.(Youtube 10 dakikadan sonrasına izin vermedi.Ben de klibi ikiye ayırdım.)

Emeğe saygı.
          Colmandante

Yorum

• yattaranın bu sene takıma fazla bişe katmaması...büyük ve önemli maçlarda hep "sakat" olması... ndan dolayı klip hazırlamadım, hazırlamayacağım..
            TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
            İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• eline sağlık Osman çok güzel olmuş

Yorum

• İlk olarak diplomat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yattaranın bu sene takıma fazla bişe katmaması...büyük ve önemli maçlarda hep "sakat" olması... ndan dolayı klip hazırlamadım, hazırlamayacağım..
                İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                @ diplomat61

Abi sanırım adın Harun.

Tony Sylva ve Fatih Tekke videoları isteyebilir miyim senden ?
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Harun Abi Nostalji Videolarının Devamını Merakla Bekliyoruz.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Osman'ım,

Her zaman bekliyorum böyle Yattara vidyolarından. Bazen arkadaşlarla bizim evde toplandığımız hep bu vidyoları izletiyorum. Çok teşekkür ederim.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Yattara videosu iyi bir nostalji oldu.Teşekkürler.
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• Tebrikler Osman ve Özge

Yattara videoları peşi sıra seyretmek ayrı bir keyif oluyor doğrusu.

Bu videonda diğer videoların gibi Youtube'den kaldırılmazsa bu sefer ''Boom Boom Pow'' şarkısı yüzünden kaldırılacak gibi geliyor bana.

Teşekkürler.

Yorum

• Yattara videoları da güzelmiş. İzledim ve indirdim. Teşekkürler Osman Yavuz.

Yorum

• sevgili diplomat 61 kardeşim.. hakkını helal et... verdiğin emeğin karşılığında Allah razı olur senden işlh... şampiyonluk videolaranı en kısa zamanda görmek dileğiyle...
                            Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Ya 5-1 lik bursa spor maçı varya Türkiye kupası finali o maçdan sonra "Bizim adımız Trabzonspor 5de atarız 10da atarız" diyen futbolcumuzun ismi nedir?
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya 5-1 lik bursa spor maçı varya Türkiye kupası finali o maçdan sonra "Bizim adımız Trabzonspor 5de atarız 10da atarız" diyen futbolcumuzun ismi nedir?
                                hamdi arslan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X