Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Video | Hepsi Burada

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aslında çok önce yapılmış bir video ama yeni ekleyebildim
    -1461 TRABZON-

Yorum

• Arkadaşlar youtube'dan video indirme programı söyleseniz bana.İsmini söyleiyn yeter.
      Kahrolsun endüstiryel futbol.
      YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• egemenin 3lüsü yok mu arkadaşlar ?
        Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• Evet ya Egemenin 3lüsü??
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Gökhan ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar youtube'dan video indirme programı söyleseniz bana.İsmini söyleiyn yeter.
            İnternet Download Manager kullan.Hem herşeyi hızlı indirirsin hemde bideoları indirirsin.
            Més Que Un Club

Yorum

• Lig tivi Egemen'in üçlüsünde yine yayından çıktı lütfen ama lütfen biri o videoyu koysun çeken biri lütfennnnnnnnnn

Yorum

• İlk olarak D.M.G FatihK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lig tivi Egemen'in üçlüsünde yine yayından çıktı lütfen ama lütfen biri o videoyu koysun çeken biri lütfennnnnnnnnn
                Perşembe günü Lig Tv'de Bordo Mavi programında gösterirler büyük ihtimalle.Kaydedip buraya eklerim.
                -1461 TRABZON-

Yorum

• İnşallah şu üçlüyü Trabzon'dakilerden biri videoya almıştır .

Gökçe abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yorum

• 19.HAFTA Trabzonspor 2 - Ankaragücü 1 [MAÇ SONU+KOLBASTİ+ŞO + CAPS 640X480 HQ] 92 MB

19.HAFTA Trabzonspor 2 - Ankaragücü 1

[MAÇ SONU + KOLBASTİ +ŞOV + CAPS + 640X480 HQ]

*** 92 MB ***

TIKLA İZLE:
                    http://www.facebook.com/video/video....?v=48623487294

TIKLA İNDİR:
                    http://facebook-video-9.vo.llnwd.net...7294_39672.mp4

SAYGILARIMLA

DİPLOMAT61

*

En son diplomat61 tarafından düzenlendi; 07.02.2009, 18:25.
                    TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
                    İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• Videoyu indireyim öyle izlerim demiştim ama baktım uzun sürüyor. Meğer 92 mb mış. Burada çoğu kişi kotalı kullanıcı olduğunu düşünürsek bunun daha küçük boyuttaki bir halini eklemekte yarar var. Dile kolay 92 mb. Video izleyeceğiz derken kotalar sarsılmasın

Videoları paylaşırken büyüklükleri hakkında bilgi vermekte de yarar var.

[MAÇ SONU + KOLBASTİ +ŞOV + CAPS + 640X480 HQ]
                      Bu yazdıkların güzelde Video kaç MB ondan haber ver

Yorum

• Egemen 3'lü yokmu yaa

Yorum

• İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Videoyu indireyim öyle izlerim demiştim ama baktım uzun sürüyor. Meğer 92 mb mış. Burada çoğu kişi kotalı kullanıcı olduğunu düşünürsek bunun daha küçük boyuttaki bir halini eklemekte yarar var. Dile kolay 92 mb. Video izleyeceğiz derken kotalar sarsılmasın

Videoları paylaşırken büyüklükleri hakkında bilgi vermekte de yarar var.

Bu yazdıkların güzelde Video kaç MB ondan haber ver
                          OKUMAN YOK GALİBA...CAPSA BAKSAYDIN DETAYLI ÖZELLİKLERİ VARDI VİDEONUN....
                          Doğru diyorsun... suç bende ... trabzonumuzun başarılarını bulabildiğim "en kaliteli şekilde" paylaşmak için uğraşmaktan, aklıma gelemedi... kusura bakma.... bi daha kine herkes yararlansın diye bu kadar hızlı olmam ok.... ben bıraz hızlı olup herkesle birlşeyler paylaşmak istiyorum, tabı bu arad bazı seyleri unutabilirm... ama biraz daha anlayışlı olamazmısın...neyse....

Saygılarımla...
                          En son diplomat61 tarafından düzenlendi; 12.04.2009, 23:19.
                          TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
                          İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• bir videolara izlemeye basladigim zaman 1-2 saat sonra anca ayrilabiliyorum. bagimlilik yapiyor ya
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Bence çok güzel yapılmış.
                              Yapan Arkadasın Elıne Sağlık.

Yorum

• İlk olarak D.M.G FatihK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Egemen 3'lü yokmu yaa
                                Buyrun.
                                Videonun Sonuna Kadar İzlerseniz Egemen 3'lüğü Görebilirsiniz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X