Videoyu indireyim öyle izlerim demiştim ama baktım uzun sürüyor. Meğer 92 mb mış. Burada çoğu kişi kotalı kullanıcı olduğunu düşünürsek bunun daha küçük boyuttaki bir halini eklemekte yarar var. Dile kolay 92 mb. Video izleyeceğiz derken kotalar sarsılmasın
Videoları paylaşırken büyüklükleri hakkında bilgi vermekte de yarar var.
[MAÇ SONU + KOLBASTİ +ŞOV + CAPS + 640X480 HQ]
Bu yazdıkların güzelde Video kaç MB ondan haber ver
Videoyu indireyim öyle izlerim demiştim ama baktım uzun sürüyor. Meğer 92 mb mış. Burada çoğu kişi kotalı kullanıcı olduğunu düşünürsek bunun daha küçük boyuttaki bir halini eklemekte yarar var. Dile kolay 92 mb. Video izleyeceğiz derken kotalar sarsılmasın
Videoları paylaşırken büyüklükleri hakkında bilgi vermekte de yarar var.
Bu yazdıkların güzelde Video kaç MB ondan haber ver
OKUMAN YOK GALİBA...CAPSA BAKSAYDIN DETAYLI ÖZELLİKLERİ VARDI VİDEONUN....
Doğru diyorsun... suç bende ... trabzonumuzun başarılarını bulabildiğim "en kaliteli şekilde" paylaşmak için uğraşmaktan, aklıma gelemedi... kusura bakma.... bi daha kine herkes yararlansın diye bu kadar hızlı olmam ok.... ben bıraz hızlı olup herkesle birlşeyler paylaşmak istiyorum, tabı bu arad bazı seyleri unutabilirm... ama biraz daha anlayışlı olamazmısın...neyse....
Saygılarımla...
En son diplomat61 tarafından düzenlendi; 12.04.2009, 23:19.
TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P] İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
Yorum