Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Video | Hepsi Burada

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya ben mp4 formatlari seyredemiyorum ya acaba neden?? yardim eden varmi?

Yorum

• Tüh ya bu seferki videoları inidiremedik. Geç kaldık Videolar kaldırılmış

Yorum

• nostalji videolar icin tskler devamini bekliyoruz

Yorum

• Halit AYDIN

Arkadaşlar LİGTV maç görüntülerini BMN Forumlarında yayınlamak kesinlikle yasaktır.

İlgili videolar kaldırılmıştır. Bunun büyük bir cezasının olduğunu biliyorsunuzdur umarım Keşke herhangi bir yasak olmasaydı fakat elden ne gelir
          OH NE GUZEL....BUGUNE KADAR SORUN OLMADI...YANİ KADAR VIDEO PAYLAŞTIK...KLİPLER HAZIRLADIK (LIGTV KAMERASINDAN GÖRÜNTÜLERLE - E MALESEF LIGTV KAMERASI DISINDA BİZİM ELİMİZE NERDEN GÖRÜNTÜ GELECEKSE...-) ONLARDA SORUN OLMAMIŞTI...

ANLAYIŞLA KARŞILIYORUM...BMN 'E ZARAR VERMEK İSTEMEM...

FAKAT TRT NİN YAYINLADIĞI MAÇ GÖRÜNTÜLERİ, KOLBASTİ, EGEMEN VS... VİDEOLARDA LİGTV DEN ALINIYOR VE YAYINDA HEM TRT HEMDE LIGTV LOGOSU BULUNUYOR... VE BENIM GIBI PEK ÇOK INSAN O VIDEOLARI TRT DEN KAYDEDİP PAYLAŞIYOR, "ARŞİV" E SAKLIYOR....ŞİMDİ O GÖRÜNTÜLERİDE PAYLAŞMAK YASAKSA O ZAMAN TRT MAÇ vs.. GÖRÜNTÜLERİ YAYINLADIĞINDA DESİNKİ "TÜM HAKLARI SAKLIDIR, KESİNLİKLE HİÇ BİR YERDE KULLANILAMAZ, TELİF HAKKI... vs... ŞEYLER İŞTE....

YAZ YAZ BİTMEZ... BU ÇAĞDA BU KAFA... DAHA öncede belirttiğim gibi:

"Millet uzaya çıkıyor, biz bu saçma-kısır tartışmalarla uğraşıyoruz"

...BUNDAN SONRA VIDEO PAYLAŞMAYACAĞIM...

SAYGILARIMLA

DİPLOMAT61
          En son diplomat61 tarafından düzenlendi; 19.05.2009, 16:01.
          TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
          İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• 25# Alan Carlos Gomez da Costa
            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
            / Rize Ardesenli

Yorum

• vural sen ne yaptın öyle...gece gece kendimden geçtim...neden seneye bir efsane daha avni akerde devirilmesin...
              21.12.2009 Unutmayacağız...
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
              Cemil Usta
              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya ben mp4 formatlari seyredemiyorum ya acaba neden?? yardim eden varmi?

simdi arkadasım oncelıkle Mp4 Desteklı bır codec yuklemen gerekıyor bunun ıcın sana bır lın k vereyım ınsalah lınk koymak yasak degıldır

Download K-Lite Codec Pack 19.3.2 free for Windows. Play any media format with the most complete codec solution. Updated 2025. Safe & lightweight.

bu lınkı tıkla ve karsına cıkan Download K-LITE Codec PAck

Tılayarak programı ındır hemen hemen butun videoları acabılırsın bununla saygılar
                En son demir tarafından düzenlendi; 20.05.2009, 05:10.
                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Trabzonspor 1 - Bursaspor 0 - DEVRE ARASI KOBASTİ - HQ - TIKLA İNDİR - DİPLOMAT61 -

:Bayrağımız:

...::: DEVRE ARASI KOBASTİ :::...

Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

HQ - TIKLA İNDİR

... TRABZONSPORUMUZA AİT HERŞEYİ; TRABZONSPOR SEVDALILARI İLE PAYLAŞMAYA DEVAM EDİYORUM ...

...DİPLOMAT61 FARKIYLA...

...::: TIKLA İNDİR :::...

... TRABZONSPORUMUZA AİT HERŞEYİ; TRABZONSPOR SEVDALILARI İLE PAYLAŞMAYA DEVAM EDİYORUM ...

...EMEĞE SAYGI...

...ARKADAŞLAR SÖMÜRÜCÜ DEĞİL PAYLAŞIMCI OLALIM...

...HİÇ OLMAZSA BİR YORUM YAPALIM...

SAYGILARIMLA

DİPLOMAT61

*

En son diplomat61 tarafından düzenlendi; 22.05.2009, 21:33. Sebep: başlık
                  TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]

Yorum

• Diplomat61 , Teşekkür Ederim . 10 Numarasın

Yorum

• teşekkürler diplomat61..
                      .:'TraBz0nSp0r':.
                      X ANTİ istanbul X

Yorum

• Teşekkürler diplomat61.
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• ben bu video islerinde biraz acemiyim ama bi tana alanzinho videosu yaptım
                          buradan indirin::> http://rapidshare.com/files/23252487...zinho.zip.html
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                          BordoMavi.Net
                          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak emreulusan tarafından gönderildi
                            harun abide artık video koymayacak galiba kolbastıyı arşive ekleyemeyeceğiz bu hafta sanırım
                            aynen Öle emre kardeŞİm... Zaten yayinlamadi trt kolbastİ felan...

Yorum

• abi videolari nden eklemiyeceksin artik ?

Yorum

• İlk olarak LaZ_KoPaT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi videolari nden eklemiyeceksin artik ?
                                YASAKLAR NEDENİYLE.... AYRICA VİDEOLAR İÇİN İMZAMA BAKABİLİRSİN..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X