ya ben mp4 formatlari seyredemiyorum ya acaba neden?? yardim eden varmi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Video | Hepsi Burada
Daraltma
X
-
OH NE GUZEL....BUGUNE KADAR SORUN OLMADI...YANİ KADAR VIDEO PAYLAŞTIK...KLİPLER HAZIRLADIK (LIGTV KAMERASINDAN GÖRÜNTÜLERLE - E MALESEF LIGTV KAMERASI DISINDA BİZİM ELİMİZE NERDEN GÖRÜNTÜ GELECEKSE...-) ONLARDA SORUN OLMAMIŞTI...Halit AYDIN
Arkadaşlar LİGTV maç görüntülerini BMN Forumlarında yayınlamak kesinlikle yasaktır.
İlgili videolar kaldırılmıştır. Bunun büyük bir cezasının olduğunu biliyorsunuzdur umarım
Keşke herhangi bir yasak olmasaydı fakat elden ne gelir
ANLAYIŞLA KARŞILIYORUM...BMN 'E ZARAR VERMEK İSTEMEM...
FAKAT TRT NİN YAYINLADIĞI MAÇ GÖRÜNTÜLERİ, KOLBASTİ, EGEMEN VS... VİDEOLARDA LİGTV DEN ALINIYOR VE YAYINDA HEM TRT HEMDE LIGTV LOGOSU BULUNUYOR... VE BENIM GIBI PEK ÇOK INSAN O VIDEOLARI TRT DEN KAYDEDİP PAYLAŞIYOR, "ARŞİV" E SAKLIYOR....ŞİMDİ O GÖRÜNTÜLERİDE PAYLAŞMAK YASAKSA O ZAMAN TRT MAÇ vs.. GÖRÜNTÜLERİ YAYINLADIĞINDA DESİNKİ "TÜM HAKLARI SAKLIDIR, KESİNLİKLE HİÇ BİR YERDE KULLANILAMAZ, TELİF HAKKI... vs... ŞEYLER İŞTE....
YAZ YAZ BİTMEZ... BU ÇAĞDA BU KAFA... DAHA öncede belirttiğim gibi:
"Millet uzaya çıkıyor, biz bu saçma-kısır tartışmalarla uğraşıyoruz"
...BUNDAN SONRA VIDEO PAYLAŞMAYACAĞIM...
SAYGILARIMLA
DİPLOMAT61 _____________En son diplomat61 tarafından düzenlendi; 19.05.2009, 16:01.TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
Yorum
-
vural sen ne yaptın öyle...gece gece kendimden geçtim...neden seneye bir efsane daha avni akerde devirilmesin...21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya ben mp4 formatlari seyredemiyorum ya acaba neden?? yardim eden varmi?
simdi arkadasım oncelıkle Mp4 Desteklı bır codec yuklemen gerekıyor bunun ıcın sana bır lın k vereyım ınsalah lınk koymak yasak degıldır
Download K-Lite Codec Pack 19.3.2 free for Windows. Play any media format with the most complete codec solution. Updated 2025. Safe & lightweight.
bu lınkı tıkla ve karsına cıkan Download K-LITE Codec PAck
Tılayarak programı ındır hemen hemen butun videoları acabılırsın bununla saygılar
En son demir tarafından düzenlendi; 20.05.2009, 05:10.Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Trabzonspor 1 - Bursaspor 0 - DEVRE ARASI KOBASTİ - HQ - TIKLA İNDİR - DİPLOMAT61 -
:Bayrağımız:
...::: DEVRE ARASI KOBASTİ :::...
Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
HQ - TIKLA İNDİR
... TRABZONSPORUMUZA AİT HERŞEYİ; TRABZONSPOR SEVDALILARI İLE PAYLAŞMAYA DEVAM EDİYORUM ...
...DİPLOMAT61 FARKIYLA...

...::: TIKLA İNDİR :::...
... TRABZONSPORUMUZA AİT HERŞEYİ; TRABZONSPOR SEVDALILARI İLE PAYLAŞMAYA DEVAM EDİYORUM ...
...EMEĞE SAYGI...
...ARKADAŞLAR SÖMÜRÜCÜ DEĞİL PAYLAŞIMCI OLALIM...
...HİÇ OLMAZSA BİR YORUM YAPALIM...
SAYGILARIMLA
DİPLOMAT61
*
TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
Yorum
-
ben bu video islerinde biraz acemiyim ama bi tana alanzinho videosu yaptım
buradan indirin::> http://rapidshare.com/files/23252487...zinho.zip.htmlForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
aynen Öle emre kardeŞİm... Zaten yayinlamadi trt kolbastİ felan...İlk olarak emreulusan tarafından gönderildiharun abide artık video koymayacak galiba kolbastıyı arşive ekleyemeyeceğiz bu hafta sanırımTRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
Yorum
-
YASAKLAR NEDENİYLE....İlk olarak LaZ_KoPaT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi videolari nden eklemiyeceksin artik ?

AYRICA VİDEOLAR İÇİN İMZAMA BAKABİLİRSİN..
TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum