Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Wallpaper Çalışmaları
Daraltma
X
-
Kadir hocam, elin kolun dert görmesin...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
-
Theo Bongonda Speed
[ATTACH]13921[/ATTACH]Ekli dosyalarEn son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 03.08.2017, 08:59.
Yorum
-
-
Kadir hocam, seni tebrik etmekten elim ayağım kırıldı. Vallahi müthiş!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Elinize sağlık gerçekten.
Şu ana kadar hiçbirini kullanmadım genelde böyle çalışmalar kullanmam daha doğurusu wallpaper falan değiştirmem telefon veya bilgisayar için.
Ama son zamanlarda şu başlığa girip çalışmalarınızı incelemekten keyif alıyorum.
Tam sevdiğim hatlar , tek efekt , sade yazı ve donuk tonlar
Vektörel çizimler için Illustrator mü kullanıyorsunuz veya vektörel çizim mi futbolcuları içeren çalışmalarınız ?En son -Samet tarafından düzenlendi; 31.07.2017, 22:37."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Teşekkür ederim, inşallah daha güzel işler çıkartırım. Hepsini fotoğrafların üzerinden PS ile hazırladım. Ben de daha çok mat sever bir insanım, gözü daha az yorarEn son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 01.08.2017, 01:14.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum