Ellerine sağlık. Çok güzel çalışmalar yapıyorsun. Yalnız çalışmalarına bir imza eklemeni tavsiye ederim. İster BMN adını kullanabilirsin, istersen de kendine bir nick bulabilirsin. Ama asla çalışmalarını imzasız bırakma derim. Emek vermeden iş sahiplenmeye bayılır bizim camiadakiler.
BMN etiketini kullanman senin için sorun olmazsa bizi de asla rahatsız etmez. Sevgiler...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
"marifet iltifata tabidir" yaptıklarımı beğenmeniz beni mutlu etti : )
bu şekilde yüklemem üyelere özel sanırım site harici kimse erişemiyor bildiğim kadarıyla
imza olarak BMN kullanmaktan onur duyarım kendim kullanmıyor olmamın sebebi de kendim beğenmiyorum beğensem bile 2 3 gün sonra bir kusur bulacağım ve değiştirmek açıp olmadı diye sileceğim üsttekiler 2 3 kez değiştirdim bile benim böyle huyum var : )
"marifet iltifata tabidir" yaptıklarımı beğenmeniz beni mutlu etti : )
bu şekilde yüklemem üyelere özel sanırım site harici kimse erişemiyor bildiğim kadarıyla
imza olarak BMN kullanmaktan onur duyarım kendim kullanmıyor olmamın sebebi de kendim beğenmiyorum beğensem bile 2 3 gün sonra bir kusur bulacağım ve değiştirmek açıp olmadı diye sileceğim üsttekiler 2 3 kez değiştirdim bile benim böyle huyum var : )
İletişimde kalalım
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum