Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Wallpaper Çalışmaları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Wallpaper Çalışmaları

Zamanında karaladığımız 1-2 çalışma.Güle güle kullanın renktaşlar.

design is my passion

TS001.jpg TS002.jpg
    TS003.jpg TS004.jpg

Yorum

Elinize sağlık arkadaşlar...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

kapak /masaüstü
        Ekli dosyalar
        En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 21.07.2017, 12:45.

Yorum

Ekli dosyalar
          En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 24.07.2017, 14:51.

Yorum

Ekli dosyalar
            En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 24.07.2017, 14:53.

Yorum

Ekli dosyalar
              En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 24.07.2017, 14:25.

Yorum

Kadir, bunlar senin çalışmaların mı?
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

[MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION] evet hocam

Yorum

İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @Yiğit Gayretli evet hocam
                    Ellerine sağlık. Çok güzel çalışmalar yapıyorsun. Yalnız çalışmalarına bir imza eklemeni tavsiye ederim. İster BMN adını kullanabilirsin, istersen de kendine bir nick bulabilirsin. Ama asla çalışmalarını imzasız bırakma derim. Emek vermeden iş sahiplenmeye bayılır bizim camiadakiler.

BMN etiketini kullanman senin için sorun olmazsa bizi de asla rahatsız etmez. Sevgiler...
                    Ayağa KALK!

Yorum

"marifet iltifata tabidir" yaptıklarımı beğenmeniz beni mutlu etti : )
                      bu şekilde yüklemem üyelere özel sanırım site harici kimse erişemiyor bildiğim kadarıyla
                      imza olarak BMN kullanmaktan onur duyarım kendim kullanmıyor olmamın sebebi de kendim beğenmiyorum beğensem bile 2 3 gün sonra bir kusur bulacağım ve değiştirmek açıp olmadı diye sileceğim üsttekiler 2 3 kez değiştirdim bile benim böyle huyum var : )

Yorum

İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "marifet iltifata tabidir" yaptıklarımı beğenmeniz beni mutlu etti : )
                        bu şekilde yüklemem üyelere özel sanırım site harici kimse erişemiyor bildiğim kadarıyla
                        imza olarak BMN kullanmaktan onur duyarım kendim kullanmıyor olmamın sebebi de kendim beğenmiyorum beğensem bile 2 3 gün sonra bir kusur bulacağım ve değiştirmek açıp olmadı diye sileceğim üsttekiler 2 3 kez değiştirdim bile benim böyle huyum var : )
                        İletişimde kalalım
                        Ayağa KALK!

Yorum

inşallah [MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION]

Yorum

premium üyeler için : )
                            evet juve nin yeni logosunun var buna benzer
                            008.jpg008-.jpg008+.jpg008++.jpg
                            En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 25.07.2017, 21:36.

Yorum

Elinize sağlık.

Bir zamanlar bu multimedya başlığı çok aktif olurdu , avatarlar , wallpaperlar havada uçuşurdu ..
                              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X