artık bi klip bekliyoz sizlerden
BMN | Kliplerimiz - Hepsi Burada
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
arklar lutfen bısey soyleyım ya lıg tv.com.tr den nasıl ındırcem vıdeoyu flv com.tr den ındıremedım bjk macının gollerını ya cıldırcam .bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyimYorum
-
-
-
''Camtasia Studio 4'' adındaki programı indir kur. Recording the screen özelliğini kullanarak ligtv de gösterilen videoyu kaydedebilirsin. Ben öle kaydettim. Sesleride kaydedio.
Hem aynı teknikle Youtube daki videolarıda kaydediyorum
Bomba bir program...
Yorum
-
Guru Osmanın sahaya inip bütün stada 3Lü çektirdiği andır..
7TrabzonSporluyum Derken Daha Bi Gururluyum Şu Günlerde !!Yorum
-
bjk maçının gollerinin linkleri elind eolan arkadaşlar özelden gönderirmisiniz.sevabı çok büyük yardımcı olun yawRunjeeee Runjeee RunjeeeeeeeeeYorum
-
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü ;)
Yorum
-
ÜZERINDE DURULMASI GEREKIYOR...STADIN ALISMASI LAZIMGuru Osmanın sahaya inip bütün stada 3Lü çektirdiği andır..
http://www.youtube.com/watch?v=Se_kqXKyoV0Yorum
-
daha önce yayınlamıştım ama link ölmüş boyutu 1/5 oranında küçülttüm-bir önceki 55 mb tı-
10.43 mb
5.23 dk. lık Ege Üniversitesinin Balıkçılar folklor gösterisi için tıklayın:
Not linke tıklayın balıkçılar.wmv yazısını üstüne gelin sağ tıklayıp farklı kaydet deyip bilgisayırınıza indirin bu mehteşem gösteriyi iyi seyirlerTrabZonguldaklı...Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

.

Kocaeli harikasınızzz

Yorum