BMN | Kliplerimiz - Hepsi Burada
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son Tunga tarafından düzenlendi; 04.03.2007, 01:39.İmzaYorum
-
Çok Önemli, Bakın Lütfen
öncelikle herkese mrbbu siteyi uzun zamandır biliyorm ama uye olmak yeni nasip oldu nese sadete geliim ben bi ts arsıvı yaptım sota ceyhun hami tekke... falan bir sürü gol klip war ilgilenmek istersen lütfen cvp yazın
..::Muh@mmet::..Yorum
-
-
kocaeli yüreğinize sağlık.. teşekkürler bu güzel görüntüler için..Hadi eyvallah..
Yorum
-
"sahaya gitmeyen fenerli olsun" sözüyle gaza gelip kendini sahada bulan Guru Osman abimiz tribünleri coşturmuşGuru Osmanın sahaya inip bütün stada 3Lü çektirdiği andır..
http://www.youtube.com/watch?v=Se_kqXKyoV0
,ama çekirdekçiler durumu kavramakta geç kalmış sanki
TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."Yorum
-
Ooo Kaya Bey de girmiş video klip işlerine
Eline sağlık Kaya. Özellikle müzik konusunda klasiklerin dışına çıkmış çok güzel bir çalışma olmuş.
Resimler ise BMN farkını ortaya koyuyor
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!Yorum
-
UMUT BULUT İÇİN ÖZEL VİDEO BU VİDEO UMUT'A ULAŞMIŞTIR...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
Sanırım bu ikinizin de ilk klipleri oldu.
Bence iki klipte çok kaliteli, müzikleri ve görüntüleri harika.
Ve ikiniz de üzerine bordomavi.net yazmamışsınız. Aferim
Ellerinize sağlık
Yorum
-
bordomavi.net yazmadım umut bulut'un bizzat kendisine verdim yasni bu video'nun bordomavi.net len bir alakası yoktu..."Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum