İlk olarak bladell tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Kliplerimiz - Hepsi Burada
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMiroslaw Szymkowiak veda klibi.
Miroslaw Szymkowiak veda Klibi videosunu .wmv formatında bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
320*240 17MB
muhteşem olmuş,harika tebrik ederim.En son bordobluex tarafından düzenlendi; 06.09.2007, 09:14."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Abi o zaman ben muhtesem, olaganüstü, süper, inanilmaz bir adamim. Öyle olmaliyim ki böylesine muhtesem, olaganüstü, süper, inanilmaz bir videonun hazirlanmasinda kiskirtici rol üstlenmisim!İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkür ederim Tunga abi.
O halde bende bu klibi hazırlamam için beni kışkırtan Erman Topçu ya teşekkür ediyorum
Saka bir yana, ellerine, kalbine, beynine saglik! Her sey öyle güzel oturmus ki büyülü bir bütün ortaya cikmis. Müzik tercihin de muhtesem.
Ben Szymek olsam da bu videoyu izlesem, bilgisayarin basindan kalkar ve esime aynen sunu derdim:
- Bana bak kadin! Trabzon'a gidiyoruz! Sen de geliyorsun! Evimin hanimi, cocuklarimin anasi olacaksin. Hayde topla valizini bakayim!
Ama gözlerim yasardi be! Ah ah...Çok yaşa Trabzonspor
Yorum
-
Klibin son kareleri Erman Topçu nun güzel önerisiyle değiştirilmiştir.
Yorumlar için herkese teşekkürler.En son bordobluex tarafından düzenlendi; 16.04.2007, 23:55.
Yorum
-
Bordomavi.net tarafından hazırlanan klibi eklemeye çalışırımİlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlimpiyatta ki kupa finalinin videosu var mı?
Yorum
-
Çok teşekkürler.Peki Olimpiyattaki İstanbulspor maçının videosu var mı?İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor - Gençlerbirliği Kupa Finali Klibi.
Hazırlayanların ellerine sağlık
Yorum
-
O maçtan sonra hazırlanmış Yattara klibi var sadece.İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok teşekkürler.Peki Olimpiyattaki İstanbulspor maçının videosu var mı?
Halit de daha fazlası vardır.
Sevgili Halit, sizin avşivde neler var?
(
)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

arşiv mi
Yorum