Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Kliplerimiz - Hepsi Burada

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak buyukkaptan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar bizi bırakıp giden adamın peşinden klip yapacak kadar küçülmeyelim
    bize böyle adamlar gerekmez o klipleri hakeden kişilere yapalım lütfen ünallar orhanlar hamiler gibi lütfen
    Genc kardesim,

Aramizda cok degil, alti yas fark var. Ben kalkip da benden büyüklere "onu bunu yapip da kücülmeyin" demiyorum. Herkesin görüsleri var; bunlari savundu diye ya da bu örnekte oldugu gibi sevdigi futbolcuya klip yapti diye kimseye bu lafi edemezsin. O futbolcu sana göre bizi birakip gitmistir; bana ve buradaki cogu insana göre ise kacmaya mecbur birakilmistir.

Her seyden önce o klipleri yapan arkadaslarin emek harciyor, saatlerini heba ediyor. Önce bir tesekkür etmelisin. Dönüp bir de ne yazdigini okumali insan, degil mi seker kardesim?
    Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

• Halit bu ara Gökhan Birben'e takilmissin belli ki. Ellerine saglik.
      Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

• Ellerine sağlık Halit güzel olmuş. Klibindeki imzanda çok güzel duruyor.

Yorum

• eline sağlık Halit
          -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ellerine sağlık Halit güzel olmuş. Klibindeki imzanda çok güzel duruyor.
            İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            eline sağlık Halit
            İlk olarak Erman Topçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Halit bu ara Gökhan Birben'e takilmissin belli ki. Ellerine saglik.
            İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @halit,

Süpersin kardeş.Ellerine sağlık...Teşekkürler...
            Çok sağolun arkadaşlar herşey Trabzonspor için

Yorum

• Benden duymuş olmayın ama Halit kardeşimiz Fatih ile ilgili bir klip daha hazırlıyormuş Çaktırmayın haa

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benden duymuş olmayın ama Halit kardeşimiz Fatih ile ilgili bir klip daha hazırlıyormuş Çaktırmayın haa
                şşşşt sürprizi kaçtı Yarın bi sorun olmazsa bu güne kadar Fatih Tekke'nin Zenit'te attığı gollerden hazırlanmış bir klip YouTube ve BMN sunucularına upload edilecektir

Yorum

• İlk olarak Erman Topçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Genc kardesim,

Aramizda cok degil, alti yas fark var. Ben kalkip da benden büyüklere "onu bunu yapip da kücülmeyin" demiyorum. Herkesin görüsleri var; bunlari savundu diye ya da bu örnekte oldugu gibi sevdigi futbolcuya klip yapti diye kimseye bu lafi edemezsin. O futbolcu sana göre bizi birakip gitmistir; bana ve buradaki cogu insana göre ise kacmaya mecbur birakilmistir.

Her seyden önce o klipleri yapan arkadaslarin emek harciyor, saatlerini heba ediyor. Önce bir tesekkür etmelisin. Dönüp bir de ne yazdigini okumali insan, degil mi seker kardesim?
                  İlk olarak buyukkaptan tarafından gönderildi
                  .............................
                  Üslup farkı,bakış açısı farkı...

Erman abi,gayet mantıklıca kendi görüşlerini bildirmiş.Kendisinin şimdiye kadar değil "ukalalığını",2 kelime boş konuştuğunu dahi görmedim.O renklerin değil solmasına,az bir şey bile canlılığını kaybetmesine gönlü razı olmaz...

Lafımızı bilelim,öyle konuşalım.Büyüklerimize saygıyı muhafaza edelim...
                  En son antagonist tarafından düzenlendi; 10.02.2007, 21:30.

Yorum

• Bu hafta Zenit haftası

Fatih Tekke Zenit

Fatih Tekke Trabzonspor

Yorum

• Bu başlıkta ne zaman yakın zamanda attığımız golleri izleceğiz?Hep eski goller,hep Fatih Tekke...Allah sizi bildiği gibi yapsın Ziya ve yönetim...

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu başlıkta ne zaman yakın zamanda attığımız golleri izleceğiz?Hep eski goller,hep Fatih Tekke...Allah sizi bildiği gibi yapsın Ziya ve yönetim...
                        Son gollerimiz bayağ yer kaplıyor abi klip falan olmuyor onlardan. Bellek zorlanıyor Yönetim - mantalite - Ziya sağolsun...

Yorum

• böyle düşündüğünüz için zaten trabzon özüne dönemiyor yönetimde sizin gibi düşündüğü için fbden bjk den bırakılmış oyuncuları alarak daha once bıze hakaret eden oyuncuları toplayarak zaten bu takım özüne dönemiyor

Yorum

• ali kemaller necatiler turgaylar şenollar hamiler orhanlar ve son olarakta gökdenız ve fatihler gökten zembılle ınmedıler hepsi amator kuluplerde oynayarak buraya geldıler ama onları turgay necati .... yapanlar sadece onların iyi futbolcu olmaları değil o altınları görüp işleyenlerinde de payı çok büyük şimdi ise taraftarımızın kendi özüne yeterince sahip çıkmaması yabancı hegomayasından medet umması trabzonu bu durumlara getirdi uyanın beyler başka trabzon yok yabancı oyuncular zoru gördüğünde kaçar szmek örneği ama bizim çocuklarımız her zaman burda olacaklar

Yorum

• @buyukkaptan,

Dam üstünde saksağan,gel bize bazı bazı...

Yorum

• @halit

Mükemmel bir klip olmuş ellerine sağlık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim