Multimedya Öneri,Görüş ve Destek

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mustafa YILMAZ
    yanıtladı
    adobe premier element 13 indirdim video düzenlemek için bir video eklediğimde görüntü kalitesi kötü oluyor bunun çözümü nedir bilen var mı?

mesela ekledim video'yu ön izleme ekranında küçülüyor ortada kalıyor büyütüncede bulanık puslu acaip bişey oluyor. bi yardım ?

yorum Yap:

• Enisc
    yanıtladı
    Çoğu taraftarımızın bilmediği çok önemli bir değişiklik var. Logo

Kimse farkında değil, medyaya da yansımadı ama logomuz yeniden düzenlendi. Eski logoya oranla çizgiler daha çok kalınlaştırıldı. 1967 yazısı farklı yazı stiliyle kalın puntolarla yazıldı. Logodaki top biraz daha sola kaydırıldı. Yıldız ise küçültülerek logodaki top oranında yapıldı. Renklerimizde elden geçirildi ve göze daha çok hoş gelen renkler logomuza uyarlandı. Logonun dış kalıbının boyu eskisine oranla biraz daha uzatıldı.

Bu değişim eski logo ile kıyaslayınca bariz belli oluyor. Eski logo

Benim yorumum kesinlikle muhteşem oldu. Eski logo ile kıyaslayınca eskisi daha çok düz estetiği olmayan bir logo gibi görünmeye başladı gözümde.

Taraftarlarımız artık yeni logoyu kullanabilir

yorum Yap:

• Vkgz
    yanıtladı

becekli arkadaşlarım şuna altyazı ekleyiverinde öyle paylaşalım nette. herkes daha net hissetsin cümleleri

yorum Yap:

• Burak DERELİ
    yanıtladı
    Gürkan gerçekten çok güzel ellerine sağlık

yorum Yap:

• Gürkan Asma
    yanıtladı

1280x720

Her nokta bana aittir

yorum Yap:

• izzet
    yanıtladı
    Arkadaslar iki Tisört yaptirmak istiyorum. bunun icin iki "vektörel resim" gerekiyormus. Yardimci olabilecekler ÖM lütfen

yorum Yap:

• Gürkan Asma
    yanıtladı
    Valla Trabzonsporumuzla bi alakası olmayan bi video ama görüşünüze sunmak istedim, olmazsa yöneticilerimiz kaldırır zaten.

"Operation in The Moon Light" - Trailer. (herşey hayalgücüme ait) Bi film trailer yaptım, videoda gördüğünüz herşey %100 ü kendi yapımımdır.

Bu da THY reklam denemesi çalışmam v1'dir üzerinde çalışıyorum hala.

yorum Yap:

• Kader KORELİ
    yanıtladı
    Düştüm mapus damlarına öğüt veren bol olur
    Toplasam o öğütleri burdan Kadıköy'e yol olur
    Tayyip, Ridvan, Lübe Ayar dar günümde el olur
    Namus belasına kardaş düşen o şeker bizim.

Hep bir hallı kanaryayız, biz bize yeteriz,
    Yüz bin kere tövbe eder gene tarla süreriz.
    İnşaat bizim şike bizim çinar bizim cas bizim
    Namus davasına kardaş yetmeyen o g.. bizim!

Namus belası müziği eşliğinde yukardaki sözlere benzer bir görsel güzel olurdu..
    En son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 26.04.2012, 13:13.

yorum Yap:

• Mehdi
    yanıtladı
    Nisan takvimi.Hatta Mayıs takvimi

yorum Yap:

• Gürkan Asma
    yanıtladı
    İlk olarak Ömer tarafından gönderildi
    Çok süper olmuş. Ellerinize sağlık.
    Teşekkür ederim

Trabzonspor 1080p duvar kağıdı

yorum Yap:

• .....
    Misafir yanıtladı
    Çok süper olmuş. Ellerinize sağlık.

yorum Yap:

• Gürkan Asma
    yanıtladı
    İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi
    * Neden olmasın, Multimedya bölümünde arkadaşlarla zaman buldukça fikir alışverişin'de bulunabilirsiniz
    Teşekkür ederim ayrıca şunu göstermeden geçemiycem video çeviri faciası diyebiliriz, orjinali bende 250 mb olduğu için upload edemedim videoyu çevirerek upload ettim, (asıl kaliteyi görmeniz açısından kalite zaafım var da biraz )

Orjinal Video'dan bi sahne

Çeviri videodan bi sahne

yorum Yap:

• SEDAT
    yanıtladı
    İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi
    Trabzonspor için yapmayacağım şey yok, hepimiz gibi, ancak video yapmak için pek vaktim olmuyor açıkcası, arada uğraşıyorum ancak bu v1 zaten daha da geliştireceğim bunu çok iyi olmasını istiyorum teklifiniz çok güzel ancak dediğim gibi fazla vaktim olmuyor, bu doğrultuda kabul ederseniz tabiki varım
    * Neden olmasın, Multimedya bölümünde arkadaşlarla zaman buldukça fikir alışverişin'de bulunabilirsiniz

yorum Yap:

• Gürkan Asma
    yanıtladı
    İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi
    * Mesaj sayınızdan ötürü 50 mesajınız olması gerekiyor Eğer bu konularda çalışmak isterseniz ekibimize dahil olabilirsiniz...
    Trabzonspor için yapmayacağım şey yok, hepimiz gibi, ancak video yapmak için pek vaktim olmuyor açıkcası, arada uğraşıyorum ancak bu v1 zaten daha da geliştireceğim bunu çok iyi olmasını istiyorum teklifiniz çok güzel ancak dediğim gibi fazla vaktim olmuyor, bu doğrultuda kabul ederseniz tabiki varım

yorum Yap:

• SEDAT
    yanıtladı
    İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi
    "BMN | Multimedya Üye Alanı" na açılması gereken bi konuydu ancak oraya konu açmama izin yoktu, niye anlamadım ama her neyse

Trabzonspor'umuza hazırladığım 3D logo animasyonu, umarım beğenirsiniz renkdaşlar Tüm hakları bendedir

http://www.youtube.com/watch?v=vAMhR...layer_embedded
    * Mesaj sayınızdan ötürü 50 mesajınız olması gerekiyor Eğer bu konularda çalışmak isterseniz ekibimize dahil olabilirsiniz...

yorum Yap:

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
Yükleniyor...