Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Multimedya Öneri,Görüş ve Destek

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    * Mesaj sayınızdan ötürü 50 mesajınız olması gerekiyor Eğer bu konularda çalışmak isterseniz ekibimize dahil olabilirsiniz...
    Trabzonspor için yapmayacağım şey yok, hepimiz gibi, ancak video yapmak için pek vaktim olmuyor açıkcası, arada uğraşıyorum ancak bu v1 zaten daha da geliştireceğim bunu çok iyi olmasını istiyorum teklifiniz çok güzel ancak dediğim gibi fazla vaktim olmuyor, bu doğrultuda kabul ederseniz tabiki varım

Yorum

İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor için yapmayacağım şey yok, hepimiz gibi, ancak video yapmak için pek vaktim olmuyor açıkcası, arada uğraşıyorum ancak bu v1 zaten daha da geliştireceğim bunu çok iyi olmasını istiyorum teklifiniz çok güzel ancak dediğim gibi fazla vaktim olmuyor, bu doğrultuda kabul ederseniz tabiki varım
      * Neden olmasın, Multimedya bölümünde arkadaşlarla zaman buldukça fikir alışverişin'de bulunabilirsiniz
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        * Neden olmasın, Multimedya bölümünde arkadaşlarla zaman buldukça fikir alışverişin'de bulunabilirsiniz
        Teşekkür ederim ayrıca şunu göstermeden geçemiycem video çeviri faciası diyebiliriz, orjinali bende 250 mb olduğu için upload edemedim videoyu çevirerek upload ettim, (asıl kaliteyi görmeniz açısından kalite zaafım var da biraz )

Orjinal Video'dan bi sahne

Çeviri videodan bi sahne

Yorum

Çok süper olmuş. Ellerinize sağlık.

Yorum

İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok süper olmuş. Ellerinize sağlık.
            Teşekkür ederim

Trabzonspor 1080p duvar kağıdı

Yorum

Nisan takvimi.Hatta Mayıs takvimi
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

Düştüm mapus damlarına öğüt veren bol olur
                Toplasam o öğütleri burdan Kadıköy'e yol olur
                Tayyip, Ridvan, Lübe Ayar dar günümde el olur
                Namus belasına kardaş düşen o şeker bizim.

Hep bir hallı kanaryayız, biz bize yeteriz,
                Yüz bin kere tövbe eder gene tarla süreriz.
                İnşaat bizim şike bizim çinar bizim cas bizim
                Namus davasına kardaş yetmeyen o g.. bizim!

Namus belası müziği eşliğinde yukardaki sözlere benzer bir görsel güzel olurdu..
                En son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 26.04.2012, 13:13.

Yorum

Valla Trabzonsporumuzla bi alakası olmayan bi video ama görüşünüze sunmak istedim, olmazsa yöneticilerimiz kaldırır zaten.

"Operation in The Moon Light" - Trailer. (herşey hayalgücüme ait) Bi film trailer yaptım, videoda gördüğünüz herşey %100 ü kendi yapımımdır.

Bu da THY reklam denemesi çalışmam v1'dir üzerinde çalışıyorum hala.

Yorum

Arkadaslar iki Tisört yaptirmak istiyorum. bunun icin iki "vektörel resim" gerekiyormus. Yardimci olabilecekler ÖM lütfen
                    Trabzonspor
                    FC Barcelona MSV Duisburg
                    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• 1280x720

Her nokta bana aittir

Yorum

• Gürkan gerçekten çok güzel ellerine sağlık
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                        BordoMavi.Net
                        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• becekli arkadaşlarım şuna altyazı ekleyiverinde öyle paylaşalım nette. herkes daha net hissetsin cümleleri
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Çoğu taraftarımızın bilmediği çok önemli bir değişiklik var. Logo

Kimse farkında değil, medyaya da yansımadı ama logomuz yeniden düzenlendi. Eski logoya oranla çizgiler daha çok kalınlaştırıldı. 1967 yazısı farklı yazı stiliyle kalın puntolarla yazıldı. Logodaki top biraz daha sola kaydırıldı. Yıldız ise küçültülerek logodaki top oranında yapıldı. Renklerimizde elden geçirildi ve göze daha çok hoş gelen renkler logomuza uyarlandı. Logonun dış kalıbının boyu eskisine oranla biraz daha uzatıldı.

Bu değişim eski logo ile kıyaslayınca bariz belli oluyor. Eski logo

Benim yorumum kesinlikle muhteşem oldu. Eski logo ile kıyaslayınca eskisi daha çok düz estetiği olmayan bir logo gibi görünmeye başladı gözümde.

Taraftarlarımız artık yeni logoyu kullanabilir

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• adobe premier element 13 indirdim video düzenlemek için bir video eklediğimde görüntü kalitesi kötü oluyor bunun çözümü nedir bilen var mı?

mesela ekledim video'yu ön izleme ekranında küçülüyor ortada kalıyor büyütüncede bulanık puslu acaip bişey oluyor. bi yardım ?
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X