Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Multimedya Öneri,Görüş ve Destek

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Malesef şuan foruma koymak teknik olarak mümkün değil. Sadece videonun linkini atabiliyorsunuz.

Yorum

Renkdaslar su avni akerde calan disko muziklerini nerde bulabilirim ? (a)

Yorum

Arkadaslar,

ders notlarimi paylasmak amacli bir Blog actim:

Üstteki o agacli resmi, bordo mavi agirlikli bir resim ile degistirmek istiyorum. Icinde skripte61 yazmasi yeterli.

Bir arkadas hayrina bana bir calisma yapabilirmi ?
        Trabzonspor
        FC Barcelona MSV Duisburg
        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

renktaşlarım photoshop kullanmayı bilmeyen bir kardeşiniz olarak bi ricam olucak bana amblemimizdeki maviyle yazılan TS kısmını kim çıkartıp arkaplan beyaz olarak verebilir? yani istedğim şey beyaz zemin üzerine sadece amblemimizde TS karakteri...
          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

İlk olarak oguzkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            renktaşlarım photoshop kullanmayı bilmeyen bir kardeşiniz olarak bi ricam olucak bana amblemimizdeki maviyle yazılan TS kısmını kim çıkartıp arkaplan beyaz olarak verebilir? yani istedğim şey beyaz zemin üzerine sadece amblemimizde TS karakteri...

Bu olurmu
            < png | jpg >
            En son Burak DERELİ tarafından düzenlendi; 19.04.2011, 14:00.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
            BordoMavi.Net
            burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu olurmu
              < png | jpg >
              ellerine sağlık kardeşim süpersin.. png olan tam benim istediğim
              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

bana bu iconlar lazım. yardımcı olabilecek birisi var mı?

Yorum

google earth taki Avni Aker modelini modifiye etmeye çalıştım, ama yükleme işlemini yapamadım. yükleme işlemini yaparım diyen biri varsa lütfen bana özelden ulaşsın, dosyayı kendisine vereyim, siteye yüklesin. tabi ki modifiye edilmiş stadı önce bi büyüğümüze göstermekte fayda var. eğer olur çıkarsa yükleyelim. şahsi fikrim, mevcut staddan iyi oldu. mevcut stad modelini yapan kişiye çok çok teşekkür ederim. ellerine sağlık. ben stadı çevirdim ve biraz da süsledim. daha geliştiririm diyen varsa da geliştirse iyi olur.
                  not: sadece bir gündür google skethup kullanıyorum
                  Trabzonspor

Yorum

çatılı olunca ingiliz stadlarına benzedi mübarek
                    En son cemoli5408 tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 13:03. Sebep: resim ekleme
                    Trabzonspor

Yorum

www.tsaticilik.com Trabzonsporun resmi atıcılık sayfası için profesyonel bir bannera ihtiyacımız vardır.Bu işle yakından ilgilenenlerin atıcılık takımımız için bir güzellik yapmalarını rica ediyorum... Banner boyutu 960x156... Resim ve logo konusunda yardımcı olurum...
                      Atıcılık takımı Trabzonspor Kurulduğundan beri var olan bir branştır ve Trabzonspor'un en eski amatör branşıdır. ( Kuruluş Yılı 1966 )

...:::Trabzonspor Atıcılık Takımı Kaptanı:::...

Yorum

iyi geceler, şu anda sitemiz ana girişindeki mükemmel introyu en az 10 kez dinlemiş bulunmaktayım, ve fikrim şudur ki, bu tür introları veyahut BMN oluşum ve organizasyonalroıyla ilgili videoları bir BMN youtube hesabı açarak tüm dünyaya yayabiliriz.. sesimizi daha gür çıkarabiliriz, basın duyuruları sesli ve görüntüülü olarak yayılabilir ve çok hızlı şekjilde hedef kitleye ulaşabilir.. Şenol abinin dürtmesiyle bu fikri burda paylaşmak istedim.
                        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

Atıcılık ile ilgili konu çözüldü mü acaba?
                          "Trabzonspor bir çember gibi,
                          her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                          - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

En son ayvaz tarafından düzenlendi; 08.03.2012, 00:44.
                            varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

"BMN | Multimedya Üye Alanı" na açılması gereken bi konuydu ancak oraya konu açmama izin yoktu, niye anlamadım ama her neyse

Trabzonspor'umuza hazırladığım 3D logo animasyonu, umarım beğenirsiniz renkdaşlar Tüm hakları bendedir

Yorum

İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "BMN | Multimedya Üye Alanı" na açılması gereken bi konuydu ancak oraya konu açmama izin yoktu, niye anlamadım ama her neyse

Trabzonspor'umuza hazırladığım 3D logo animasyonu, umarım beğenirsiniz renkdaşlar Tüm hakları bendedir

http://www.youtube.com/watch?v=vAMhR...layer_embedded
                                * Mesaj sayınızdan ötürü 50 mesajınız olması gerekiyor Eğer bu konularda çalışmak isterseniz ekibimize dahil olabilirsiniz...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X