Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maç Öncesi Çalan Şarkı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Turan Şahin in meydan marşını nerden indirebilirim
    yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler

Yorum

teşekkürler
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

arkadaşlar maç öncesi çalan rap şarkıyı kim söylüyor nedir şarkının adı?
        FOREVER TRABZONSPOR
        1461
        TS rh (-)

Yorum

arkadaslar mac önce calan kurtlar vadisiye benzeyen melodi varmi varsa sevinirim :-))

Yorum

Yni Marşımız var rap tarzın da işte burada
            Bize Heryer Trabazon

Yorum

bu forma yazı yazanların 100 de 50 si ya uzaklaştırılmış yada ceza yemiş, hayırdır İnşallah,
              BİZE HERYER TRABZON!!!
              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu forma yazı yazanların 100 de 50 si ya uzaklaştırılmış yada ceza yemiş, hayırdır İnşallah,
                Abi sana tavsiyem bu başlığa bir daha mesaj yazmaçççççç

Yorum

War Cahnt'ı Galatasarayla bağdaştırmanıza anlam veremedim açıkçası dünyada bir çok klüp kullanıyor bu müziiği ve bence çok ateşleyici seyirciyi havaya sokuyor maça ısındırıyor .

Her şeyi de eleştirmeyelim yahu
                  RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

1967 başladı hikayesi bordo mavi rengi kazandı sevgimizi her zaman şampiyonluk trabzon felsefesi diye devam eden marşı nerden bulabilirim

Yorum

bence sert bi gitar solo çalsa

Yorum

tulum ardından kemençe
                        Eski kullanıcı adı: olikos61
                        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

arkadaşlar bana lalalylaylay laayyy bordo mavi oooooo o oo oo oo bordo mavi dediğimiz şarkı lazım acill isim biliyorsanız söylerminiz..
                          FOREVER TRABZONSPOR
                          1461
                          TS rh (-)

Yorum

İlk olarak EMRAH ERTEMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar maç öncesi çalan rap şarkıyı kim söylüyor nedir şarkının adı?
                            Todoron söylüyor bizim foruma üye zaten.
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

Merhaba arkadaşlar. Dünkü maçtan önce çalan müziklerden biri dikkatimi çekti. Nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum çünkü çok kısa bir süre duyma imkanım oldu. Warchant veya Trabzon'la alakalı bir şarkı değildi. Tamamen öylesine çalan bir şarkıydı. Şarkıyla ilgili hatırladıklarım: Taraftar sesleri falan vardı içinde, birde baya hareketli bir şeydi, diskoda çalan bir şarkı gibi.. Yardımcı olabilirseniz sevinirim..

Yorum

İlk olarak Pesmanyaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Merhaba arkadaşlar. Dünkü maçtan önce çalan müziklerden biri dikkatimi çekti. Nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum çünkü çok kısa bir süre duyma imkanım oldu. Warchant veya Trabzon'la alakalı bir şarkı değildi. Tamamen öylesine çalan bir şarkıydı. Şarkıyla ilgili hatırladıklarım: Taraftar sesleri falan vardı içinde, birde baya hareketli bir şeydi, diskoda çalan bir şarkı gibi.. Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
                                todoron söylüyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X