War Cahnt'ı Galatasarayla bağdaştırmanıza anlam veremedim açıkçası dünyada bir çok klüp kullanıyor bu müziiği ve bence çok ateşleyici seyirciyi havaya sokuyor maça ısındırıyor .
Her şeyi de eleştirmeyelim yahu
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Merhaba arkadaşlar. Dünkü maçtan önce çalan müziklerden biri dikkatimi çekti. Nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum çünkü çok kısa bir süre duyma imkanım oldu. Warchant veya Trabzon'la alakalı bir şarkı değildi. Tamamen öylesine çalan bir şarkıydı. Şarkıyla ilgili hatırladıklarım: Taraftar sesleri falan vardı içinde, birde baya hareketli bir şeydi, diskoda çalan bir şarkı gibi.. Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Merhaba arkadaşlar. Dünkü maçtan önce çalan müziklerden biri dikkatimi çekti. Nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum çünkü çok kısa bir süre duyma imkanım oldu. Warchant veya Trabzon'la alakalı bir şarkı değildi. Tamamen öylesine çalan bir şarkıydı. Şarkıyla ilgili hatırladıklarım: Taraftar sesleri falan vardı içinde, birde baya hareketli bir şeydi, diskoda çalan bir şarkı gibi.. Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Yorum