Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Aksilik olmazsa Bayramda yine mezarının başındayım

Yorum

vee gunun bomba resimleri

En son byoxi tarafından düzenlendi; 12.10.2006, 11:41.

Yorum

Dün aklima esti. Profesyonel bir sey degil, zaten cok da bilmiyorum bu sanati. Duygu yogunlugu esnasinda hazirladigim bir resim.

Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

Of KAZIM USTA oofffffffff
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ediyorum duvar kağıtları güzel bunları koydunuz ama sizlerden bir de dinakaki.com da bu duvar kagıtlarını hazırlayan arkadaşlarada teşekkür etmenizi istiyorum...

bu arada yukarıadki gitmeseydin şiirini yazan ve söyleyen dinakakinin kurucusu ismail abime teşekkürler...
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
            Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"

Yorum

ERAY61...BYOXİ ve ERMAN TOPÇU valla anlatacak kelime yok ne diyeyim sizin yüreklerinize sağlık.öyle güzel resimler ve anılarki insan bi tuhaf oluyor çok sağolun ellerinize sağlık.ben niğdeli yim buralarda pek tanınmaz fakat ben Kazım Koyuncuyu sizler kadar seviyorum resmini şarkılarını duyunca içim burkuluyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.fakat sizin gibi benim gibi sevenleri oldukça yüreklerimizde yaşamaya devam edecektir.tekrar sağolun var olun.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Zugasi Berepe;603932]arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ediyorum duvar kağıtları güzel bunları koydunuz ama sizlerden bir de dinakaki.com da bu duvar kagıtlarını hazırlayan arkadaşlarada teşekkür etmenizi istiyorum...

bu arada yukarıadki gitmeseydin şiirini yazan ve söyleyen dinakakinin kurucusu ismail abime teşekkürler...

dinakaki.com ve kurucusu ismail abidende allah razı olsun.onların önderliğinde bizler varız var olmaya devam edeceğiz.ismail abi hürmetler.
                En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 13.01.2007, 17:51.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

süerler elinie sağlık
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Kazım Koyuncu - Ben Senu Sevduğumi- Video Klip

Kazım Koyuncu - Ben Senu Sevduğumi- Video Klip

KaZıM KoYuNCu aNıSıNa! Volkan Konak Video klip

Yorum

arkadaslar elinize kolunuza saglık cok guzel olmus teşkurler be yaw
                      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

Çok güzel .Yine hüzünlendik.Seni seviyoruz Kazım usta.Teşekkürler arkadaşlar
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

aynen katılıyorum yazına

Yorum

Çok ÜzÜcÜ

ERAY61 sana yaptıgın bu terbiyesizlikden dolayı kızıyorum canım kardeşim kendi yapmadıgın duvar kağıtlarını yaptım diye siteye koyup arkadaşları kandırman hiç iyi bir şey degil

BYOXİ sana ufak bir teşekkür ediyorum alıntı diye yazdıgın için ama ikinizden de bir açıklama bekliyorum herkez bilsin

BU DUVAR AKĞITLARININ DİNAKAKİ.COM DA ALINTI YAPILDIGINI BURADAKİ KİMSENİN BİR EMEGİ OLMADIGINI LÜTFEN....
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
                            Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"

Yorum

emeği geçenlerin elleRine sağlık....

(UEFA)

Yorum

İlk olarak Zugasi Berepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ERAY61 sana yaptıgın bu terbiyesizlikden dolayı kızıyorum canım kardeşim kendi yapmadıgın duvar kağıtlarını yaptım diye siteye koyup arkadaşları kandırman hiç iyi bir şey degil

BYOXİ sana ufak bir teşekkür ediyorum alıntı diye yazdıgın için ama ikinizden de bir açıklama bekliyorum herkez bilsin

BU DUVAR AKĞITLARININ DİNAKAKİ.COM DA ALINTI YAPILDIGINI BURADAKİ KİMSENİN BİR EMEGİ OLMADIGINI LÜTFEN....
                                tamam duzeltiorum fotolar alıntıdır ok dinakaki.com dan oldumu
                                İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X