Hayır olmadı. BMN den de özür dilemelisin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır olmadı. BMN den de özür dilemelisin.
eray61 özrünü dilemiş be abicim sende abartma.erdemli bir arkadaşmış ki hatasını kabul etmiş helal olsun.
netice hempimizin ortak paydası kazım babayı çok seviyoruz.cennet mekanı olsun inşallah.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
ya arkadasım senin amacın ne ozur diledik daha polemiğe girmene ne luzum var ustelik ben kimsenin anasına babasına kufur etmedm.lutfen kazım abi için sen ya da ben bişeler yapmıssak ne mutlu bizeİlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır olmadı. BMN den de özür dilemelisin.En son tigin tarafından düzenlendi; 05.09.2007, 20:31.İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
1- Öncelikle alıntının yapıldığı siteye ve orada bu işlerin yaratıcılarına. Bizim çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir ozanımız olan Kazım Koyuncu ile ilgili verdikleri emek için.
2- Alıntı yapıldığında bunun çok üstüne basa basa vurgulanması önemlidir. Şimdiye dek onlarca grafiği, videosu alıntı yapılmış biri olarak bunun can sıkıcı bir durum olduğunu biliyorum. Bunun için "doğru dürüst" basit bir özür yeterlidir. Ama "özür diledim, oldu mu?" doğru bir özür dileme şekli değildir. Bu nedenle ben hala dilenmiş bir özür göremiyorum.
3- Bu tür forum kurallarımızı ihlal eden mesajlarla karşılaştığınızda, bunu kendi aranızda çözmek yerine, BMN Yönetimi'ne bildirmeniz doğrudur. Durduk yerde gerilim yaratmanın bir alemi yok, hem de Kazım Koyuncu başlığında.
Konu bu açıdan kapanmıştır. Konu başlığı açık elbette.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
sayın tunga bana ozur dilememi soyleyen arkadas zaten msn den bana yazıd ve ben kendisine bizzat ozur diledim utanıyorum boyle bi baslık altında hala nasıl bu tip ufak seyleri uzatıyorlar biz dinakaki tunga bmn eray61 degiliz biz biriz hepimiz zaten bunda hiçbir ayrım yapılmaması lazım eger hala sizden bi ozur borcum varsa ozur dilerimİlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1- Öncelikle alıntının yapıldığı siteye ve orada bu işlerin yaratıcılarına. Bizim çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir ozanımız olan Kazım Koyuncu ile ilgili verdikleri emek için.
2- Alıntı yapıldığında bunun çok üstüne basa basa vurgulanması önemlidir. Şimdiye dek onlarca grafiği, videosu alıntı yapılmış biri olarak bunun can sıkıcı bir durum olduğunu biliyorum. Bunun için "doğru dürüst" basit bir özür yeterlidir. Ama "özür diledim, oldu mu?" doğru bir özür dileme şekli değildir. Bu nedenle ben hala dilenmiş bir özür göremiyorum.
3- Bu tür forum kurallarımızı ihlal eden mesajlarla karşılaştığınızda, bunu kendi aranızda çözmek yerine, BMN Yönetimi'ne bildirmeniz doğrudur. Durduk yerde gerilim yaratmanın bir alemi yok, hem de Kazım Koyuncu başlığında.
Konu bu açıdan kapanmıştır. Konu başlığı açık elbette.İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
[/img]
[/img]
eray61 arkadaşımız terbiyesizlik boyutunu aşmıştır arkadaşlar site yöneticilerinin bu yazıları incelemesini istiyorum...
bakın hiç bir art niyetim yoktur yapılan bir emek var birde hırsız benim amacım sadece sitedekilerin bu duvar kağıtlarını ben ve benim üyeligini paylaştıgım sitedeki dostlarımın yaptıgı söylemekdi... ilk mesajıma bakarsanız kırıcı bişey yok ama sonra eray61 in ben yaptım yazısını görünce ister istemez tepkimi koymam lazım dı ve msn de özür diledik dedigi işde burdadır...
ve yine sitedekileri bir şekilde kandırıyor arkadaşımız "ÖZÜR" diledim diye
biz yine saygı çerçevesinden çıkmadan sorular soruyoruz... işde cevaplarTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"
Yorum
-
İlk olarak Zugasi Berepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[img]
[/img]
[/img]
eray61 arkadaşımız terbiyesizlik boyutunu aşmıştır arkadaşlar site yöneticilerinin bu yazıları incelemesini istiyorum...
bakın hiç bir art niyetim yoktur yapılan bir emek var birde hırsız benim amacım sadece sitedekilerin bu duvar kağıtlarını ben ve benim üyeligini paylaştıgım sitedeki dostlarımın yaptıgı söylemekdi... ilk mesajıma bakarsanız kırıcı bişey yok ama sonra eray61 in ben yaptım yazısını görünce ister istemez tepkimi koymam lazım dı ve msn de özür diledik dedigi işde burdadır...
ve yine sitedekileri bir şekilde kandırıyor arkadaşımız "ÖZÜR" diledim diye
biz yine saygı çerçevesinden çıkmadan sorular soruyoruz... işde cevaplar
ben konunun kapandıgını dusunmustum ama sen hala uzatıosun konus bakalım 2.si senden diledigm ve kusra bakma dedgim msndeki yazıyıda gosteririsen sevinirimİstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
kusura bakma yazın önemli dimi yine yukarıdaki özür gibi oldu
"tamam duzeltiorum fotolar alıntıdır ok dinakaki.com dan oldumu" lafa bak yani kusura bakma dedikden sonrada bu küfürü yazdın ne olduki merak ediyorum kusura bakma bunu gideriyomu seninle konu kapanmıstır.
arkadasım ben buradaki arkadaslar görsün yöneticiler yorumlasın bakalım ve onlar cevap versin diye bu yazıları buraya koydum. bence daha kendini savunacak bir sey arama.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
Yorum
-
sen insanları saptırmaya calıosun tamammı ok daha fazla uzatmayalımİlk olarak Zugasi Berepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekusura bakma yazın önemli dimi yine yukarıdaki özür gibi oldu
"tamam duzeltiorum fotolar alıntıdır ok dinakaki.com dan oldumu" lafa bak yani kusura bakma dedikden sonrada bu küfürü yazdın ne olduki merak ediyorum kusura bakma bunu gideriyomu seninle konu kapanmıstır.
arkadasım ben buradaki arkadaslar görsün yöneticiler yorumlasın bakalım ve onlar cevap versin diye bu yazıları buraya koydum. bence daha kendini savunacak bir sey arama.İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Bu mevzunun, hele hele de Kazım Koyuncu başlığında bu kadar uzaması ile ilgili son uyarıdır bu.
Lütfen asıl konumuzun Kazım Koyuncu olduğunu ve onun gibi emeğe saygıyı kutsal sayan bir insan adına açılmış bir başlıkta bu işin daha fazla suyunu çıkarmayalım.
Bu arada eray61 bir hata yapmıştır. ilk mesajında değil belki ama benim mesajımın bir altındaki mesajda özür de dilemiştir. Bu grafiklerin bir başka siteden alındığı da ortaya konmuştur.
Artık bu işi uzatmanın faydası yoktur. Zaten uzatılmasına müsade edilmeyecektir.
Bu arada insanların özel görüşmelerini onlardan izin almadan ifşa etmek de ayrı bir kanuni suçtur.
Bir suçu eleştirirken bir başkasına yaslanmak da doğru değildir.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
eray hala kendinden utanmadan bir şeylermi yazıyosun banamı öyle geliyo yaptıgın terbiyesizlikden sonra yöneticinin senin adına bişey demedigi de ortada
bence biraz sus korsana karşı arkadaşlar yazsınTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
Yorum
-
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum