Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
bu da benim kardeşimin gitarında daha aldıgı ilk gün kazıdı sinir olmustum dayagımı yiyecekti evden zor kaçtı sonr akşam gelince olayın aslı ortaya cıktı kazım koyuncunun resmini çizdirmiz cokda güzel bişiy oldu wallaBMN | ANTALYA
Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!
Yorum
-
muthis olmus yaaİlk olarak turgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu da benim kardeşimin gitarında daha aldıgı ilk gün kazıdı sinir olmustum dayagımı yiyecekti evden zor kaçtı sonr akşam gelince olayın aslı ortaya cıktı kazım koyuncunun resmini çizdirmiz cokda güzel bişiy oldu walla
Yorum
-
En son bordobluex tarafından düzenlendi; 26.06.2008, 23:49. Sebep: Önizleme eklendi. Çalışmalarınızı Önizlemeli eklemeyi unutmayınız.Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…Türkçe Konuş Türkiye!
Yorum
-
wolda;abicim sen bu işi biliyosun yaa.
helal valla...
hemen çalıyorum.
Yorum
-
İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewolda;abicim sen bu işi biliyosun yaa.
helal valla...
hemen çalıyorum.
tesekkür ederim kardeşim elimizden geldigi kadar bişeler yapıyoruz
Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…Türkçe Konuş Türkiye!
Yorum
-
En son bordobluex tarafından düzenlendi; 26.06.2008, 23:47. Sebep: Önizleme eklendi. Çalışmalarınızı Önizlemeli eklemeyi unutmayınız.Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…Türkçe Konuş Türkiye!
Yorum
-
sende sagolasın kardeşim benimİlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleELine sağLık Mert kardeşim..
Kazım Koyuncu için yapıLan çaLışmaLar gurur verici...
Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…Türkçe Konuş Türkiye!
Yorum
-
En son bordobluex tarafından düzenlendi; 26.06.2008, 23:53. Sebep: Önizleme eklendi. Çalışmalarınızı Önizlemeli eklemeyi unutmayınız.Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…Türkçe Konuş Türkiye!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum