Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BordoMavi.Net Trabzonspor Maçı Ertesi Gazete Manşetleri Arşivi

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 5 Mayıs 2009 Türkiye Kupası Finali Şanlıurfa | TRABZONSPOR 3-1 Fenerbahçe

En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 16.10.2010, 21:11.
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;

Yorum

• Cafer abi paylaşım için teşekkürler...

Yorum

• Mesut'um teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu başlıkta yorum yok. Bir süre sonra bu yazdığım mesajla birlikte diğerleri de uçacaktır
            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;

Yorum

Yorum

• Bu başlığı nasıl unutmuşuz biz ya.Sene sonunda çok işimize yarayacaktı.Tüh
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu başlığı nasıl unutmuşuz biz ya.Sene sonunda çok işimize yarayacaktı.Tüh
                  Bende rastgele girdim buraya. Aynisini yazacaktim yazik oldu ya. Belkide en önemli sezonumuzu geciriyoruz

Bu arada arsivdeki son gazete baskisi tarihe muhtesem bir sekilde gecti.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• FANATİK

FOTOMAÇ

FOTOSPOR

STAR

TÜRKİYE

ZAMAN

BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlginç geldi..

Yorum

• Heey gidi
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Ynt: BordoMavi.Net Trabzonspor Maçı Ertesi Gazete Manşetleri Arşivi

İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Heey gidi
                          Bu başlığa çok ilgisiz kalınmış. (ben başlığı yeni farkettim )

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                          Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                          NORTHERNER
                          RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• vay be gözukmeyen her resmı ınanılmaz merak edıyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                            Yükleniyor...
                            X