Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BordoMavi.Net Trabzonspor Maçı Ertesi Gazete Manşetleri Arşivi
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 16.10.2010, 21:11.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
-
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
Yorum
-
Mesut'um teşekkür ederim.
Arkadaşlar bu başlıkta yorum yok. Bir süre sonra bu yazdığım mesajla birlikte diğerleri de uçacaktır
Yorum
-
Yorum
-
Bende rastgele girdim buraya. Aynisini yazacaktim yazik oldu ya. Belkide en önemli sezonumuzu geciriyoruzİlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlığı nasıl unutmuşuz biz ya.Sene sonunda çok işimize yarayacaktı.Tüh

Bu arada arsivdeki son gazete baskisi tarihe muhtesem bir sekilde gecti.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
FANATİK

FOTOMAÇ

FOTOSPOR

STAR

TÜRKİYE

ZAMAN
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Ynt: BordoMavi.Net Trabzonspor Maçı Ertesi Gazete Manşetleri Arşivi
Bu başlığa çok ilgisiz kalınmış. (ben başlığı yeni farkettimİlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHeey gidi

)
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiUfacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
NORTHERNER
RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum