Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BordoMavi.Net Trabzonspor Maçı Ertesi Gazete Manşetleri Arşivi
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
-
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Konuyla alakası yok biliyorum. Yönetim gereksiz görürse silebilir. Ama çok hoşuma gitti yaa
En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 14.08.2008, 19:59.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
Yorum
-
En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 25.08.2008, 23:03.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
Yorum
-

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 30.08.2008, 19:37.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
Yorum
-
-
En son bordobluex tarafından düzenlendi; 07.10.2008, 14:15.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum