Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Forma Tasarım Çalışmaları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 9.jpg

Yorum

• Renklere dikkat edelim. Bir de geçmiş zamandaki yanlış renk uygulamalarını millete efsane forma diye çakmasınlar rica ediyorum. Kurumsal renk ne ise ona göre basilsin model aynı olsun. Hala Bordo lacivert formalar görüyorum.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Renklere dikkat edelim. Bir de geçmiş zamandaki yanlış renk uygulamalarını millete efsane forma diye çakmasınlar rica ediyorum. Kurumsal renk ne ise ona göre basilsin model aynı olsun. Hala Bordo lacivert formalar görüyorum.
        O forma Liverpool maçının forması Fatih. Efsaneliği oradan... Her dönem farklı uygulamalar oldu. Normal bu.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O forma Liverpool maçının forması Fatih. Efsaneliği oradan... Her dönem farklı uygulamalar oldu. Normal bu.
          Biliyorum abi ama hiç bize aitmis hissi vermiyor bana.

Yorum

• 4628a1a40a1449aee08a3683940f604f.jpg

Birleşen takımlarımızın logo renkleriyle birlikte, şu fotoğraftaki her renk bence bizim rakımın rengidir. Arkadaki yeşil ve sarı, toprak ve kumun rengi, siyah desendeki kirli beyaz, ince çizgiler... Benim fikrim budur.

Buradaki çalışmaların hepsi hayal ürünüdür, gerçekle uzaktan yakından alakaları yoktur.

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [ATTACH]15027[/ATTACH]

Birleşen takımlarımızın logo renkleriyle birlikte, şu fotoğraftaki her renk bence bizim rakımın rengidir. Arkadaki yeşil ve sarı, toprak ve kumun rengi, siyah desendeki kirli beyaz, ince çizgiler... Benim fikrim budur.

Buradaki çalışmaların hepsi hayal ürünüdür, gerçekle uzaktan yakından alakaları yoktur.
              Alternatif hiçbir formaya karşı değilim yanlış anlaşılmasın. Ben bordo mavide renk doğru kullanılsın diyorum . Söylediğin konuda haklısın elbet.

Yorum

• [MENTION=48054]Fatih Çelik[/MENTION] , abi bunlar zaten alternatif malzeme. Bu seneki beyaz formanın deseninin nereden geldiğini gördün diye düşünüyorum(nike ürünleri altında var o fotoğrafım)

Yorum

[MENTION=48054]Fatih Çelik[/MENTION] , abi bunlar zaten alternatif malzeme. Bu seneki beyaz formanın deseninin nereden geldiğini gördün diye düşünüyorum(nike ürünleri altında var o fotoğrafım)
                  Yanlış anlaşılma olsun istemem. Ben sadece bir kaç mavi kırmızı tonlu formanı ana forma gibi düşündüm bu yüzden kusura bakma. Herkesin zevki farklı ben fikrimi söyledim sadece. Sen dilediğini yaparsın elbet. Zaten çok başarılı işler yapıyorsun.

Yorum

• [MENTION=48054]Fatih Çelik[/MENTION] , bordonun 3 halinin açıklaması mockup'ın ışıklandırma gölge 3d efekti derinlik için üstündeki 2 3 katman biraz da rengi değiştiriyor bir de bu var: )
                    logo bordo.jpg
                    forma bordo.jpg
                    mockup bordo.jpg

Yorum

• Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

[MENTION=48054]Fatih Çelik[/MENTION] , bordonun 3 halinin açıklaması mockup'ın ışıklandırma gölge 3d efekti derinlik için üstündeki 2 3 katman biraz da rengi değiştiriyor bir de bu var: )
                        [ATTACH]15028[/ATTACH]
                        [ATTACH]15029[/ATTACH]
                        [ATTACH]15030[/ATTACH]
                        İşin uzmani sensin kardeşim. Doğrudur.

Yorum

• [MENTION=48054]Fatih Çelik[/MENTION] küs müyüz? : )

Yorum

@Fatih Çelik küs müyüz? : )
                            Gider misin ağlıyorum şu anda

Yorum

• Adsız.jpg
                              [MENTION=48054]Fatih Çelik[/MENTION]

Yorum

[ATTACH]15031[/ATTACH]
                                @Fatih Çelik
                                Ahahahahha

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X