Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Forma Tasarım Çalışmaları
Daraltma
X
-
O forma Liverpool maçının forması Fatih. Efsaneliği oradan... Her dönem farklı uygulamalar oldu. Normal bu.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenklere dikkat edelim. Bir de geçmiş zamandaki yanlış renk uygulamalarını millete efsane forma diye çakmasınlar rica ediyorum. Kurumsal renk ne ise ona göre basilsin model aynı olsun. Hala Bordo lacivert formalar görüyorum.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Biliyorum abi ama hiç bize aitmis hissi vermiyor bana.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO forma Liverpool maçının forması Fatih. Efsaneliği oradan... Her dönem farklı uygulamalar oldu. Normal bu."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
4628a1a40a1449aee08a3683940f604f.jpg
Birleşen takımlarımızın logo renkleriyle birlikte, şu fotoğraftaki her renk bence bizim rakımın rengidir. Arkadaki yeşil ve sarı, toprak ve kumun rengi, siyah desendeki kirli beyaz, ince çizgiler... Benim fikrim budur.
Buradaki çalışmaların hepsi hayal ürünüdür, gerçekle uzaktan yakından alakaları yoktur.
Yorum
-
Alternatif hiçbir formaya karşı değilim yanlış anlaşılmasın. Ben bordo mavide renk doğru kullanılsın diyorum . Söylediğin konuda haklısın elbet.İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]15027[/ATTACH]
Birleşen takımlarımızın logo renkleriyle birlikte, şu fotoğraftaki her renk bence bizim rakımın rengidir. Arkadaki yeşil ve sarı, toprak ve kumun rengi, siyah desendeki kirli beyaz, ince çizgiler... Benim fikrim budur.
Buradaki çalışmaların hepsi hayal ürünüdür, gerçekle uzaktan yakından alakaları yoktur."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Yanlış anlaşılma olsun istemem. Ben sadece bir kaç mavi kırmızı tonlu formanı ana forma gibi düşündüm bu yüzden kusura bakma. Herkesin zevki farklı ben fikrimi söyledim sadece. Sen dilediğini yaparsın elbet. Zaten çok başarılı işler yapıyorsun.İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=48054]Fatih Çelik[/MENTION] , abi bunlar zaten alternatif malzeme. Bu seneki beyaz formanın deseninin nereden geldiğini gördün diye düşünüyorum(nike ürünleri altında var o fotoğrafım)"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
[MENTION=48054]Fatih Çelik[/MENTION] , bordonun 3 halinin açıklaması mockup'ın ışıklandırma gölge 3d efekti derinlik için üstündeki 2 3 katman biraz da rengi değiştiriyor bir de bu var: )
logo bordo.jpg
forma bordo.jpg
mockup bordo.jpg
Yorum
-
İşin uzmani sensin kardeşim. Doğrudur.İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=48054]Fatih Çelik[/MENTION] , bordonun 3 halinin açıklaması mockup'ın ışıklandırma gölge 3d efekti derinlik için üstündeki 2 3 katman biraz da rengi değiştiriyor bir de bu var: )
[ATTACH]15028[/ATTACH]
[ATTACH]15029[/ATTACH]
[ATTACH]15030[/ATTACH]"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Gider misin ağlıyorum şu andaİlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Fatih Çelik küs müyüz? : )
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Ahahahahhaİlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]15031[/ATTACH]
@Fatih Çelik
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum