Eğer yeni yeni başlayacaksan elbette ki tavsiyem Windows Movie Maker olacaktır. Bununla video klip yapmayı öğrendiğin takdirde daha ileri programları da öğrenmek çok kolay olacak. Bir bak bakalım sonra bana özel mesajla ulaşırsan sana daha detaylı bilgiler de verebilirim.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Bu başlık 4 yıldız olmuş. Bu başlık 5 değil 10 yıldız hakediyor ama nasıl olurda 4 yıldıza düşürülecek oy verilir...
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Bu başlık 4 yıldız olmuş. Bu başlık 5 değil 10 yıldız hakediyor ama nasıl olurda 4 yıldıza düşürülecek oy verilir...
Kaya, gerçekten de dediğin kadar varmış. Barış Manço yapar da, şarkı sıradan olur mu?
Çok teşekkürler. Video üreten arkadaşlara duyurulur....
gözlerim doldu, boğazım düğümlendi vallahi ya... bizi üzmeye hakları yok ki bunların ya... ne yönetimin, ne futbolcuların, ne teknik kadronun... hiç birinin hakkı yok...
"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
Ben bu TRabzonspor'u istiyorum yeter. HEr hafta sinir krizi geçirmekten bıktım. Hırsımdan ağlamak istemiyorum artık. YETER akılınızı başınıza toplayın. Bu kadar insanı bu hale getirmeye hakkı yok kimsenin.
Bu arada sinir hali ile unuttum. Tunga Abi eline ,emeğine sağlık.
ne tabata ne topuz. biz hakem istiyoruz. bize hakem al başkan. çünkü onlar çok ucuz.....
FENERLİ OLMAKTA AYIP DEĞİL,CİMBOMLU OLMAKTA.
TÜM MESELE ;BORDO-MAVİ RENGİ HAZMEDEBİLMEKTE....
Yorum