Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Klipler - Şimal Yıldızı Katkılarıyla

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• teşekkürler abi indiriyorum
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Bölüm 1
      http://rapidshare.com/files/6726052/belgesel01.wmv.html (~57 MB) YENİLENDİ-

Bölüm 2
      http://rapidshare.com/files/6733451/belgesel02.wmv.html (~45 MB) YENİLENDİ-

Bölüm 3 ve Bölüm 4
      http://rapidshare.com/files/6741781/part3-4.rar.html (~74 MB) YENİLENDİ-
      En son Tunga tarafından düzenlendi; 09.12.2006, 15:56.
      Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• çok teşekkür ederim abi belgesel için
        -1461 TRABZON-

Yorum

• tunga abi mükemmelsin. başka bişi diemiorum. çok saol abicim..
          Hadi eyvallah..

Yorum

• Çok Çok teşekkür ederiz.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• abi ben ilkini indirdim diğerlerini indirmedim olmadı

Yorum

• Şimal şota için yaptığım link ölmüş tekrar bir klip yapıp upload ettim rica edersem bu link ile eski link iilk sayfada değiştirirmisin. tşk:
                Download the latest 7-Zip for Windows 11. Free、fast、secure download. Easy installation, top compression. Your go-to 7zip solution
                TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şimal şota için yaptığım link ölmüş tekrar bir klip yapıp upload ettim rica edersem bu link ile eski link iilk sayfada değiştirirmisin. tşk:
                  http://www.speedyshare.com/311293901.html
                  Değiştirdim, eline sağlık.
                  Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• abi bu videolar ayriayri mi yoksa winamp yada winrar gibi priglamlarla bir video olarak mi aciliyor??
                    Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• Tunga Abi kendim Video yapmak istiyorum.Hanki Programi bana Tercih edersin ?
                      Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• ya trabzon belgeselini buraya koymanız güzel olmuş bende arayıp duruyordum simal yıldızı saol

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya trabzon belgeselini buraya koymanız güzel olmuş bende arayıp duruyordum simal yıldızı saol

Sen gene de orjinalini de al derim. içinde çok güzel bir anlatım ve Trabzonspor'un sadece sahada yaptıkları değil, devrim niteliğinde yaptıkları da anlatılıyor.

NOT: Ben Ahmet Ağaoğlu'nun yaptırdığı belgeselden bahsediyorum ama sen galiba CNN'dekinden bahsetmişsin.

Olsun sen bulabilirsen onun da al
                          En son Tunga tarafından düzenlendi; 30.10.2006, 00:55.
                          Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• İlk olarak LazYattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tunga Abi kendim Video yapmak istiyorum.Hanki Programi bana Tercih edersin ?
                            Eğer yeni yeni başlayacaksan elbette ki tavsiyem Windows Movie Maker olacaktır. Bununla video klip yapmayı öğrendiğin takdirde daha ileri programları da öğrenmek çok kolay olacak. Bir bak bakalım sonra bana özel mesajla ulaşırsan sana daha detaylı bilgiler de verebilirim.
                            Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• tunga abi iyi geceler senin sitene girdim de az önce buraya koyduğun videoların bi kopyasını da oraya koysanda burda rapidshare ve speedy share linkleri ölüyor indiremiyoz bazı videoları da ondan dedim yani bi kusur ettiysek affola..

Yorum

• İlk olarak __DERE__61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tunga abi iyi geceler senin sitene girdim de az önce buraya koyduğun videoların bi kopyasını da oraya koysanda burda rapidshare ve speedy share linkleri ölüyor indiremiyoz bazı videoları da ondan dedim yani bi kusur ettiysek affola..
                                Estağfirullah, kusur falan ettiğin yok
                                Bu videolar yakın zaman içinde yeni BMN sunucusuna yüklenecek. Kendi siteme dahi koysam, orada da bir MB limiti var ve orada da sorun yaşayacaksınız. Maç videoları dışında kalan klipler için bir alternatif üretmeye çalışıyorum, inşallah yakın zamanda limit problemlerini ortadan kaldıracağım.
                                Trabzonsporlu olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X