Arkadaslar yorumlarinizi iyi yada kötü yöndeki elestirilerinizi bekjleiyorum.
Bu klip benim ilk klip çalismamdir.
Kardesim bin kere söyledim klibin iyisi mpeg formatinda olanidir diye ama anlatamadim,bide mpeg formatinda yayinlarsan çok dua ederim sana[img]uploads/coach/2006-03-25_170221_allahim_sen_büyüksün.gif[/img]
Bu da mpeg formatında. Tam 39 MB [img]smileys/smiley11.gif[/img]
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Kardesim bin kere söyledim klibin iyisi mpeg formatinda olanidir diye ama anlatamadim,bide mpeg formatinda yayinlarsan çok dua ederim sana[img]uploads/coach/2006-03-25_170221_allahim_sen_büyüksün.gif[/img]
Bu da mpeg formatinda. Tam 39 MB [img]smileys/smiley11.gif[/img]
Bu da mpeg formatinda. Tam 39 MB [img]smileys/smiley11.gif[/img]
bunu indiremiyorum neden. premiumºifre giriyorum yine yok
Şimdi girdim, ve indirebiliyorum. Kullanımda olan bir premium şifresiyle indirebilmen lazım. Aynı zamanda bu dosyayı indirebilmek için premium şifresine ihtiyaç yok.
Eğer ADSL ile bağlıysan ve Dinamik IP ile bağlıysan, o zaman internet bağlantını kes, tekrar bağlan ve yeniden dene.
Eğer dial-up bağlıysan, gene internet bağlantısını kesip, yeniden bağlanarak dene. Diğer videoları da indirdiysen, bir saatteki download kotasını doldurduğun için indiremiyor olabilirsin.
Eğr ADSL ile ve Statik IP ile bağlıysan, o zaman 1 saat bekleyip yeniden denemen gerekecektir ki en kötüsü de budur.Edited by: simal yildizi
adam nasil maç anlatmis öyle.. Türk bayragini da öyle bir yere koymuslar ki bir sey gözükmüyor..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum