Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Klipler - Şimal Yıldızı Katkılarıyla

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi
    İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Maç videolarina devam, TSiRAMEN'in katkilariyla:

93-94 Sezonu Altay 2 Trabzonspor 2

Hami'nin attigi ilk gole dikkat!

94-95 Sezonu Adanademirspor 0 Trabzonspor 3

Sota - Sota - Hami

94-95 Sezonu Trabzonspor 1 Bursaspor 0

Dk.66, Hami'nin frikigine ayak koyan Sota ve gol sonrasi taklalari

94-95 Sezonu Trabzonspor 2 Vanspor 0

Van kalesinde Hayrettin, ilk gol Sota, ikinci golün hazirlanisi, bitirilisi mükemmel: SOTA

94-95 Sezonu Zeytinburnuspor 1 Trabzonspor 6

Ilk gol kendi kalelerine + Hami + Ogün + Ünal (harika bir gol!!) + HAMI (FÜZE, FÜZE!!) + Soner (Nefis asist: Ünal !!)

1994 UEFA Kupasi Trabzonspor 1 Lazio 2

Nefis oyun, verilmeyen bariz bir penalti, kaleci Viktor'un büyük hatasi 0-1, hemen ardindan 0-2, ve Ünal tek golümüzü atiyor. Ah be K. Orhan nasil kaçirdin onlari.

Yaklasik 5 dakika sonra ilk sayfadaki "Maçlar" Bölümüne eklenecektir.

EKLENMISTIR..!

elinize, yüreginize saglik...
    "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• 2. Lig Yükselme Grubunda oynanan ES-ES - Inegöl Maçi. ES-ES maçi 2-1 kazanarak liderligi devraldi. Bu maçin videosunu kendi sitelerine koymuslar, zaten hemen hemen her hafta koyuyorlar.

Bu maçi hasta derecede fanatik Eskisehirli spikerin sesinden bir dinleyin bakalim:

http://www.kanal26.tv/haber/ES-ES%202-1%20INEGÖL.wmv (9MB)

"Kafaya bak, gole bak"

"Vur artık be vur artık!"

"Neler yapıyoruz yahu!"Edited by: simal yildizi
      Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• es-es'i de özlemistim sagolasin simal yildizi müthissin [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Maç videolarina devam, TSiRAMEN'in katkilariyla:

93-94 Sezonu Altay 2 Trabzonspor 2

Hami'nin attigi ilk gole dikkat!

94-95 Sezonu Adanademirspor 0 Trabzonspor 3

Sota - Sota - Hami

94-95 Sezonu Trabzonspor 1 Bursaspor 0

Dk.66, Hami'nin frikigine ayak koyan Sota ve gol sonrasi taklalari

94-95 Sezonu Trabzonspor 2 Vanspor 0

Van kalesinde Hayrettin, ilk gol Sota, ikinci golün hazirlanisi, bitirilisi mükemmel: SOTA

94-95 Sezonu Zeytinburnuspor 1 Trabzonspor 6

Ilk gol kendi kalelerine + Hami + Ogün + Ünal (harika bir gol!!) + HAMI (FÜZE, FÜZE!!) + Soner (Nefis asist: Ünal !!)

1994 UEFA Kupasi Trabzonspor 1 Lazio 2

Nefis oyun, verilmeyen bariz bir penalti, kaleci Viktor'un büyük hatasi 0-1, hemen ardindan 0-2, ve Ünal tek golümüzü atiyor. Ah be K. Orhan nasil kaçirdin onlari.

Yaklasik 5 dakika sonra ilk sayfadaki "Maçlar" Bölümüne eklenecektir.

EKLENMISTIR..!

izleyemiyorum sayfalar hata veriyor yardimci olurmusunuz beyler nasil aciliyor
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ilk sayfadaki maçlar bölümünde TIKLAYIN yazisinin üzerine tikliyorsun ve yükleme basliyor, bu kadar. Az önce linkleri kontrol ettim, hepsi de çalisiyordu.
            Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• bilgisyarina saglik

Yorum

Ilk sayfadaki maçlar bölümünde TIKLAYIN yazisinin üzerine tikliyorsun ve yükleme basliyor, bu kadar. Az önce linkleri kontrol ettim, hepsi de çalisiyordu.

sadece yeniler acilmiyor digerleri aciliyor tikladigim zaman asagidaki sorunu veriyor benimb sayardamidami sorun
                <H1>The page cannot be found</H1>

The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
                <HR>

Please try the following:
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Evet hakliymissin. Simdi bir bakacagim sorun nedir diye.
                  Trabzonsporlu olmak...

Yorum

Evet hakliymissin. Simdi bir bakacagim sorun nedir diye.

Evet sayende düzelttim problemi. Sağolasın. Bir kontrol edip haber ver.
                    Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• Az önce Klipler by Simal Yildizi konu basligina ekledigim bir video enteresan bir animi da aklima getirdi.

O hafta Zeytinburnu ile Istanbul'da oynuyoruz. Sene 1994. O hafta sonu Eskisehir'deki akrabalarimizi ziyarete gitmistim. Pazar günü gündüz Eskisehir'in ikinci ligde önemli bir maçi vardi kendi sahasinda. Anne tarafimin Eskisehirli olmasi sebebiyle bir Eskisehirspor fanatikligi de mevcut.

Gene de Trabzonspor agir basti ve Eskisehirspor'un maçini seref tribününden rahat rahat seyretmek yerine solugu Istanbul otobüsünde aldim. Otobüs firmasi 5 saatte Istanbul Kadiköy'de olacagimizi söylemisti. Maç Inönü'de. Neyse uzatmayayim, otobüs sagolsun neredeyse köy duraklarinda bile durup bizi 7,5 saatte Istanbul'a getirdi. Sikir sikir yagmur. Planim Kadiköy'de inip, orada oturan bir arkadasa bavullarimi birakip, dolmusla Üsküdar'a oradan da motorla Besiktas'a geçmekti.

Ama o telasla Kadiköy'deki arkadasimin evinin yerine onun iki apartman yanindaki bir apartmanin ziline basip basip durmus, ve kapiya bakmadigi için de küfrü basip yelasla, elimde bavullar sahile gelmistim. Bindim bir dolmusa, hesap yapiyorum. Sariyer'deki yurda gidip esyalari birakip maça gelmek mümkün degil, zira maçin baslamasina 10 dakika kalmis. Üsküdar'dan motorla Besiktas'a geçerken bir plan daha yaptim. Motordan iner inmez elimde bavullar, yogun yagmur altinda kosa kosa akaretlerdeki bir baska arkadasin evine gittim. Allah'tan o evdeydi. Bana bosu bosuna gidiyorsun, maç basladi dedi. Maçi TV'de veriyordu ve ben evin kapisinda, TV'den gelen "Trabzon" tezahüratlarini duyabiliyordum.

Neyse tekrar sahile kosup, oradan da gene kosa kosa Inönü'ye geldim. Planim kalearkasina girmekti, zira ögrenci halimizle diger tribünler lüks oluyordu. Ama maalesef diger kapilari kapatmislar, sadece kapali tribün gisesininönünde birkaç kisi bulunuyordu. Onlar da gise memuruna yalvarmaktaydilar.Gise memuru ise hiç aldiris etmiyordu. Bu sirada bir polis memuru geldi. Herhalde acidi halime diye düsündüm. Çünkü saç bas dagilmis, sirilsiklam olmustum. paltom ve onun altindaki kazagimdan sular damliyordu. Polis memuru yanima gelip gel seni maça ben sokayim dedi. Sonra da gise memurunun yanina gidip, "Bu benim yegenim aç kapiyi da girelim" dedi.

Dedim en sonunda sansim yüzüme gülmeye basladi. Içeri girdik. Iki kat arasindaki merdivenlerdentribüne dogru çikarken kimsenin olmadigi yerde bana "Bak simdi 40.000TL verip girecektin, ben seni 30.000TL'ye soktum dedi. Sasirmistim, meger bu iyiligin bir kasiligi varmis. Ben de yüzsüzlüge vurdum. "Ben ögrenci adamim, üzerimde 15.000TL var. Bunu al da geçeyim". (Adama demezler mi üzerinde 15.000TL varsa 40.000TL'lik tribün gisesinde ne isin var diye?).

Neyse pazarlik kismini da halledip geçtim tribüne ve kendime iyi bir yer ayarlamaya çalistim. Skor tabelasinda durum Zeytin 0 Trabzon 1 idi. Meger maçin basinda bir gol ativermisiz.

Oh be dedim, nihayet su maçi seyredecegim. Yaklasik 8-9 saattir içmedigim sigarami elime aldim. Agzima götürdüm, tam çakmagi çakacaktim ki, Zeytin bir atak yapiyordu. Sol taraftan bir orta kestiler. Sigarami yakmak için bekledim. Kaleci Viktor çikip topu ellerinin arasina alirken, ben de keyifle sigarami yak-iyordum ki..!

Bir anda tribünden "Allah belani versin!" "Tüh Allah kahretsin!" laflarini duiyunca bir de baktim ki Viktor topu elinden kaçirip içeri ativermis. Durum 1-1. O an aglamakli bir sekilde ciddi ciddi maçtan çikip gitmeyi düsündüm. Sinirimden neredeyse aglayacaktim.

Maçi 6-1 ([img]smileys/smiley4.gif[/img]) kazandik. Hami de ikinci yarida öyle bir gol atti ki, onca çileye degdi dogrusu. Neyse bu hatirami da paylastim sonunda rahat ettim.

Iste o maç su asagidaki linkte bulunuyor. Hayal meyal bendeniz de çikmisim. Ey TSiRAMEN sayende canlandi anilarim bir kez daha ve anlatirken bile içim karardi gene.

Zeytinburnuspor 1 Trabzonspor 6 (94-95) TIKLAYIN (TSiRAMEN)
                      Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• emegine saglik sagolasin bole bi arsivi bizimle paylastigin için

Yorum

• Simal Yildizinin anlattigi maçta bende vardim.En fazla 5 yasindaydim

Yorum

• KLIPLER GÜZEL OLMUS ELINE SAGLIK

Yorum

• ELLERINE SAGLIK DOSTUM... BANA BIRDE KOLBASTI KLIBI LAZIM DOSTUM. EGER BULABILIRSEN COK SEWINIRIM SIMAL YILDIZI
                              Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• İlk olarak oz_gur tarafından gönderildi

ELLERINE SAGLIK DOSTUM... BANA BIRDE KOLBASTI KLIBI LAZIM DOSTUM. EGER BULABILIRSEN COK SEWINIRIM SIMAL YILDIZI

evet insan ara sıra dinlemek istiyor ama internette bulmak imkansız
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X