Yemin olsun ki biz, insanlardan ve cinlerden birçoğunu cehennem için yarattık. Kalpleri var bunların, onlarla anlamazlar; gözleri var bunların, onlarla görmezler; kulakları var bunların, onlarla işitmezler. Davarlar gibidir bunlar. Belki daha da şaşkın. Gafillerin ta kendileridir bunlar.(araf/179)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kur'an'ın Anlamıyla Buluşmak
Daraltma
X
-
Andolsunkı bız bu kuranı sızın dılınızde gonderdık sızın dılınızde kolaylastırdık hıc ogut alan yokmu ??
Ali imran 5 kere aynı surede arka arkaya .....Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
- Alıntı
Yorum
-
Ben, cinleri ve insanları yalnızca beni bilsinler, bana ibadet etsinler diye yarattım..
Zariyat Suresi, 56. Ayet..*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
- Alıntı
Yorum
-
Tâhâ,14 ;
Şüphesiz Allah, benim ben. Benden başka hiçbir İlâh yoktur. Bana kulluk et ve beni anmak için dosdoğru namaz kıl.*
- Alıntı
Yorum
-
Ey iman edenler! "Râinâ" demeyin, "unzurnâ" deyin. (Söylenenleri) dinleyin. Kâfirler için elem verici bir azap vardır.
Bakara Suresi 104. AyetBen Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
- Alıntı
Yorum
-
Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor.
(İbrahim Süresi, 42. Ayet)*
- Alıntı
Yorum
-
Evet, zorlukla beraber bir kolaylık vardır. O halde boş kaldın mı, yine kalk (başka bir iş ve ibadetle) yorul. Ancak Rabbine yönel.
(İnşirah Suresi 6,7,8. Ayetler)En son Gökhan Uzun tarafından düzenlendi; 15.03.2016, 15:31.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
- Alıntı
Yorum
-
Sebe',47 ;
De ki: “(Tebliğim için) sizden hiçbir karşılık istemiyorum, o (ücret) sizin olsun. Benim mükâfatım, ancak Allah’a aittir. O, her şeye şâhittir.*
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, zorlukla beraber bir kolaylık vardır. O halde boş kaldın mı, yine kalk (başka bir iş ve ibadetle) yorul. Ancak Rabbine yönel.
(İnşirah Suresi 6,7,8. Ayetler)
5-6. Ayetler insana tertemiz bir nefes veriyor.
- Alıntı
Yorum
-
İnsan dara düşmeyince unutkanlık yapıp Rabbi'ni unutuyor. Biz de unutuyoruz. Ama sıkıntıya düşünce en derinlerde hissedebiliyoruz çok şükür. Az önce Yusuf suresine bakıyordum. 86. ayet yüreğimi titretti, gözlerim doldu.
Yakub, “Ben tasa ve üzüntümü ancak Allah’a arz ederim. Ben, Allah tarafından sizin bilmediğiniz şeyleri bilirim” dedi.
Allah ne büyüktür, ne yücedir. Kimsesizlerin kimidir.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
- Alıntı
Yorum
-
Lokmân Suresi, 17-18-19
" Yavrum, namazını kıl. İyi ve güzel olanı emret. Kötü ve çirkin olanı yasakla. Başına gelene sabret. Çünkü bunlar yapılması gereken işlerdendir.
İnsanlara yanaklarını şişirerek böbürlenme, yeryüzünde çalımla yürüme ! Çünkü Allah böbürlenen ve övünen kimseleri sevmez.
Yürüyüşünde ölçülü ol. Sesini alçak tut. Çünkü seslerin en kötüsü elbette eşeğin sesidir. "
- Alıntı
Yorum
Yorum