Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN'de En Komik Mesajlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

oğ_61 her yerde ççç
    Ulan ne gülmüştüm sabah.ççç
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Ben yorum atacaktım altına ama bozulmasın diye atmadım sen atsaydın keşke ççç
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ulan ne gülmüştüm sabah.ççç
        Sen gülme..

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen gülme..
          Gülüyorum.Ne oldu?
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak necmiati61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Az önce Digitürk'ü aradım "üyeliğimi kapattıracağım" dedim.. Bağırdım, çağırdım..

Gerçi üyeliğim yok ama olsun
            Doya doya gülememiştim ççç ççç çççUnutmadan güleyim ççç

İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O ne demek yaa düzenleme mesajı ççç
            Düzenledim bile

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lube'nin adeletine güvenmediği ülkede ben yaşamam arkadaş.Vatandaşlıktan çıkıyorum ben.Kaçtım

Mehdi abi sağolasın burayı hiç boş bırakmıyorsun
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Affetsin yazan abimiz ama güldüm nedense.
                İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                uşaklar tek başıma iftar yapmaktan sıkıldım....iftardan sonra acayip hüzünleniyorum bana çok koyuyor....Ankara da yalnız yaşayan renktaşlar birlik olalım her akşam birbirimize iftara gidelim ilk akşam bana gelin sonra tur yaparız sonra tekrar başa döneriz
                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Abi ben bile acıdım ya.

Yorum

• necmiati61 tarafından yazılan
                    Az önce Digitürk'ü aradım "üyeliğimi kapattıracağım" dedim.. Bağırdım, çağırdım..

---------------

Gerçekten çok komik,çok güldüm ben deççç
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      la adamsin madamsin diyene kadar yaz ismimi deyin gecin da hayret birsey hepiniz davetiyemi bekliyorsunuz lailahe ya
                      İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cem hiç bindiğin otobüse molotof atıldı mı ? ççç
                      çççççççççççç
                      BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        necmiati61 tarafından yazılan

---------------

Gerçekten çok komik,çok güldüm ben deççç
                        Efsane

Yorum

• emre611967 tarafından yazılan
                          Aziz YILDIRIM liderliğindeki çıkar amaçlı suç örgütünün;
                          Eskişehirspor-Trabzonspor karşılaşması öncesinde, Eskişehirspor futbolcuları ve teknik adamları ile yakın irtibat halinde oldukları, maçtan önce Eskişehirspor futbolcusu Sezer ÖZTÜRK'e transfer teklifi götürülmesi ve anlaşılması, yasal süre sonucunda bu futbolcunun transferinin gerçekleşmesi, yukarıda açıkça belirtildiği üzere söz konusu karşılaşmanın, Trabzonspor'un puan kaybetmesi neticesinde, Fenerbahçe'nin lig sonunda şampiyon olmasında kırılma noktası olduğu, çünkü Trabzonspor'un bu karşılaşma sonrasında puan kaybının olmadığı, basında bu konu ile ilgili olarak teşvik pirimi ile ilgili geniş haberlere yer verildiği ve söz konusu karşılaşmanın ardından da Ümit KARAN'ın Ali KIRATLI aracılığı ile irtibatının devam ettiği tespit edilmiş, bu durumun da Aziz YILDIRIM liderliğindeki çıkar amaçlı suç örgütünün, Eskişehirspor-Trabzonspor müsabakasının sonucunun etkilemek amacıyla, teşvik primi faaliyeti içerisinde bulunduğunu gösterdiği anlaşılmıştır.

İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aman genç dostum ne yapıyorsun? Başına iş alacaksın, bunlar yayınlanır mı nette?
                          İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Birkaç sayfa önce dosya halinde paylaşıldı...
                          Olabilir, sen alenen dağıtıyorsun, belli ediyorsun kendini ama. İzlemeye alırlar seni sonra.
                          düzeltiyorum sende alıntıyı kaldır o zaman bu cevabınıda kaldır
                          Şaka dedim ula. Arkada tereddüt ettiğini görünce takılayım dedim.
                          İçimde öyle bir şüphe vardı , gelir bizi bulur diye , bende gittim üstteki mesajları nasıl düzelttim bir bak
                          Başımıza iş açtık kendimi süresini kendim belirleyeceğim bir süre banladım Allah'a emanet olun...
                          Emreden dahada haber alinamadi... ççç
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• emre yazdığı bütün msjları sildi biranda, onun yerine bunları yazdı.

halada gülüyorum ya
                            Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Süper ya ççç ççç ççç

Yorum

• O kadarda demisti BMN´de en komik Mesajlara koymasaniz diye. Haksizlik yaptiniz yaa
                                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X