Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN'de En Komik Mesajlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başlığı hortlatmayı hak eden bir mesaj geldi

Futbol takımımızın transfer dönemine ilişkin tüm gelişmelerin değerlendirildiği ve kaynak gösterilmesi kaydı ile paylaşım yapılan forum bölümüdür...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Ey gidinin. Forumda o kadar karamsarlık var ki bu başlık da toz tuttu.
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• "eger bu devre arasi transfer doneminde su hüseyinden kurtulabilirsek varya yilin transferini yapmis olacagiz emin olunnnn... Ben bir Trabzonlu olarak , bir Trabzonspor sevdalisi olarak Hüseyini bu takim da tutan sahsiyetlere hakkimi helal etmiyecegim... Emin olun Adnan veyahutta ferhat bana gore hüseyin den 2 gomlek ustundurler ... kaldiki onlar hep yedekler ve her takas olayinda onlarin adlari geciyorrr... neden mi onlar bile iyiler dedim... Adnan dikine oynayan bir oyuncu ara sira etkili sutlarda cekiyo kaleyi yokluyor, nadir de olsa golleri de oluyor... ferhat oda dikine oynayabiliyorr,oda musait pozisyonlarda sut cekme girisiminde bulunuyor...Ama bizim buyuk kaptan takimin medari iftari vazgecilmezi önderi lideri demir basi Hüseyinski cimsirov un bildigi tek sey rakibe cift dalmak , topun onune yatarak topu kesmek orta sahda ki toplari kafayla uzaklastirmak... yahu bu adamin kaleye sut cektigini merak ediyorum acaba torunlarim gorebilecek mi.. yada bir defada dikine oynadigini.neymis en fazla pas yapan oyuncuymus,hayret bisey herhalde olur adam ya kaleciyle yada songla paslasiyo surekli... bugun ku macta yattara topu aldi , huseyin arkasinda kacsa sag dan bindirme yapsa onu bombos kalacak , oldugu yerde yattarayi izliyooo,yok boyle birseyyy . hadi bunlari yapamiyo diyelim yok yani yetenek yok adamda , tamamda bir mac boyunca en az 10 tane korner kullanan bir takimda su kafani topa sokupta bir gol demi atamazsin sen be adam , ben hatirlamiyorum yani boyle biseyini...bak ceyhuna kupa macinda tak tak tak atti kafa gollerini hemde cillop gibi... Trabzonspor gibi büyük bir takimin önlibero gorevini hüseyin gibi bir oyuncu yapiyorsa , kimse bana bu dunyada adaletten bahsetmesin...Ama helal olsun ona , vallahi helal olsun 7 ceddini kurtarir simdiye kadar bizden aldigini paralar..."

şu yorumu kim yapmıştı ya acayip bir yorum DDD
        Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• Canlandiralim bu basligi
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• Ben favorilerimden göndereyim

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Düşünsene bizim maçlar zigana tv veya kral karadenizde
            "Evedd sevgili futbol severler burakın attığı bu golüde vakfıkebirde ki ekmek fırını olan necipp abimize gönderiyorruuz ,, necipp abbii ne yapaysınnn nasill giidiy işler hayy canına gurban bir ara gel görüşelim necip abi derkeeeenn top tolganın kontrolünde auta çıkıyor maç aut atışı ile devam edecek.
            --

İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            UEFA kriterlerine göre saha denize dik olmalı.
            İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Marmara Denizi'ne dik.
            --

İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nüfus kağıdımı Trabzon-Çaykara'dan aldım, 1996 yılında. doğum yeri olarak "Perlin" yazıyor...abi, söylediği gibi yazmış...
            --

İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            umut fatihi bozar fatihe darragi ile oynamak yakışır pivot santrafor lazım umut havan top indirebilecek oyuncu değil fatihin attığı alda at toplarını kargalara atar bence şenol güneş için umut umutsuz vakıa mutlaka ya bir koreli alıcaklar forvete yada darragi umut artık yedek
            İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu ne demek?
            İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ççç ççç ççç ççç

Bu demek, Oussama Darragi. Sen ne sanmıştın Caner?
            İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            .
            Yaşanan olaylar, alınan skorlar, ruhsuzluk örnekleri beni kötü ruh olmaya sürüklüyor sanırım. Bambaşka bir şey anladım ben.
            İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk başta ben de aynı şeyi sanmıştım ama "Yok artık!" diyerek google'da aradım. Meğer Darragi futbolcuymuş.

--

İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Manisa'ya giden Akaminko'da bu yıl çok güzel sezon geçirdi. Adaptasyon sorununu başarıyla atlatırsa seneye almak için ugrasabilirz
            Böyle bir adam varmı gerçekten yoksa ceza almayayım diye harflerin yerlerinimi değiştirdin

---

İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Deliricem cocukları falanmi dövsem acaba

----

Marcelinho başlığından;

İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ziya Doğan gibi bir hocanın kıymetini bilemedi.Belki de ön libero mentalitesine sahip hem defans hem de ofans özellikleriyle iki yönlü bir oyuncu olacaktı.Aslında Marcelinho adına en üzüldüğüm nokta Ayman gibi klas bir futbolcuyla çalışma fırsatı bulamamış olması.Ondan öğreneceği çok şey vardı belkide.Genede Hüseyin-Hasan ikilisinden iyi şeyler kapmıştır ancak Ayman bu işin üstadıydı.
            ----

Yenilerden yollayın da az gülelim
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
            Yükleniyor...
            X