ilk 20 dk bende yanlış maçımı izliyorum acaba dedim..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN'de En Komik Mesajlar
Daraltma
X
-
İlk olarak onat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Emre7:
- alayı çekirdekçi bu da ispat
Ortadaki sarılı ana arı galiba; onu haklarsanız kurtulursunuz çekirdekçilerden. : )
- Alıntı
Yorum
-
İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya, Fransa, Brezilya ligleri ile UEFA Avrupa ligi ve şampiyonlar ligine dair konuların değerlendirildiği forum bölümüdür...
İlk olarak SefaÇetinKulak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten Afrikaya böyle bir organizasyon verilmesi saçma bence .
- Alıntı
Yorum
-
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ikisi süperdi ççç"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrduyu göreve cagiralim.45 dakikaligina meclisi feshetsin.
- Alıntı
Yorum
-
Aynı başlıktan ;
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildiBen de kısa bir telefon görüşmesi yaptım,
Ben:Merhaba Hanımefendi. Ben Trabzonspor taraftarıyım. Neler söyleyeceğimi tahmin ediyorsunuzdur.
Bayan: Evet beyefendi haklıs......
Ben: Ben de sizin neler söyleyeceğinizi tahmin ediyorum. iyi çalışmalar.
- Alıntı
Yorum
-
Stadımızın zemini ile ilgili başlıkta resmi sitemizde yayınlanan organik tarım alanlarımız krokisini koymuştum, hemen ardından Uğur Abi'nin yazdığı mesaj:
"Yeni resmi yiyeceğimiz " PATATES" olacak ...."
- Alıntı
Yorum
-
BMN'de ne çok malzeme var. Metin Külünk'ün mesajı:
"Trt Genel Müdürünü aradım,
"Şu an kendisi yok, dışarda" dediler.
Ben de:
"Önemli değil, biz onunla dışarda da görüşürüz" dedim."
Metin senden korkulur gadaşum.
- Alıntı
Yorum
-
TheCrow tarafından yazılan
" Amme Alacakları Tahsil Kanunundaki Değişiklik TRT'den İzlenir "
osman23100 tarafından yazılan:
"Bence biz herşeyi çok abartıyoruz, Türkiye Ziraat Kupası dedik diye sahaya traktör sokmanın anlamı ne ola acaba."
- Alıntı
Yorum
-
Yorum