İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN'de En Komik Mesajlar
Daraltma
X
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBahadır teşekkürler...Farkedilmek güzel..
Küsmüştüm resmen başlığa
Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleharun bunun neresi bebek esyasi. firlatirsa kafani yararİlk olarak 28TS61 tarafından gönderildivallahi helal olsun
bizim avni akerdeki skorbordumuz bile böyle calismiyor
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBebek esyalari:
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleharun bunun neresi bebek esyasi. firlatirsa kafani yarar
Bence baya Komik"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
- Alıntı
Yorum
-
TFF kendi sitesinde sürekli anket değiştirmesi üzerine;
İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıradaki anket bizim gibi kader mahkumlarına ve hasret çekenlere gelsin.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaygıyla anıyorum.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık tekrar aramızda.
Nasıl?"İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
- Alıntı
Yorum
-
Özkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerede?
Nasıl?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
- Alıntı
Yorum
-
Mehdi tarafından yazılan:
Sıradaki anket bizim gibi kader mahkumlarına ve hasret çekenlere gelsin.
- Alıntı
Yorum
Yorum