Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben izliyorum, çok müthiş bir dizi. Zaten oldum olası geçmiş tarihli dizileri çok severim, şu an 2 sezon izledim,ara ara devam edeceğim.

Öneri olarak da , eğer "Oz" izlemediyseniz ben dizi izledim demeyin,ilk önerim Oz'dur.
    Selamu aleykum kardeşim
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Eksik bölümleri tamamladım, The Big Bang Theory'nin 5. sezon 12. bölümünden devam ediyorum. Sonra da HIMYM'a devam edeceğim. Sonra da Shameless
      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Selamu aleykum kardeşim
        İlk baş anlayamadım, hayırdır dedim ama şimdi oturdu;

Yorum

• Nostalji

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

nostalji
            :s:s:s

Yorum

• İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben izliyorum, çok müthiş bir dizi. Zaten oldum olası geçmiş tarihli dizileri çok severim, şu an 2 sezon izledim,ara ara devam edeceğim.

Öneri olarak da , eğer "Oz" izlemediyseniz ben dizi izledim demeyin,ilk önerim Oz'dur.
              ulan hele sükür izleyen varmış . ne bileyim millet bi ben izliyorum zannettim halbuki su an açık ara oyunculuk olarak dünyanın en dizisi

Yorum

• Bura yabancılarla dolmuş.. Gerçi haklısınız yerli adam akıllı dizi kalmadı maalesef..

Kaçak'ı izliyorum şimdi aslında senaryo klasik ama Gürkan Uygun izlenmeli..

Yorum

• The Walking Dead iyi bir dönüş yaptı. Yeni sezonda ekip bayağı kalabalık. Nerede çokluk orada tokluk hesabı inşallah dizinin kimyası bozulmaz.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• aynen bugün izleyecegim walking deadı inş final bölümü gibi bir bölümü daha sunmazlar.

Yorum

• TWD! Oh be...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• The Walking Dead harikaydı. Özledik be Daryl reyiz
                        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Kvp'de şu an eksik olan iki şey var. İnsanı etkileyecek bir atmosfer yok, görüntü olarak(artık kamera-filtre neyse) ve duygusal-dramatik olarak...Eskiden bu vardı. Şimdi ekrana bakınca takım elbise ve ayakkabı sesinden başka bir şey göremiyorum. Yani şöyle anlatayım mesela Game of Thrones'un bir karesini aklınıza getirin. Bir de Fatih dizisinden bir kareye bakın. Başka türlü anlatamayacam

İkincisi silahlı çatışmalar artık iyice basitleşti. Yapacaksan böyle yapacaksın. Ya da böyle: http://youtu.be/u6nS3V_5Mzo?t=1m10s

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• The Walking Dead çok iyi bir sezon başlangıcı yapmış.

42 dakikaya harika bir bölüm sığdırmışlar...

İşte bu
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ulan hele sükür izleyen varmış . ne bileyim millet bi ben izliyorum zannettim halbuki su an açık ara oyunculuk olarak dünyanın en dizisi
                                bende izliyorum, gercekten harika dizi.

White collar dizisini izleyen varmi=? Galiba burda ben tek kalacagim
                                https://twitter.com/Alika87

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X