Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kayıp on numara devam ediyor, öylesine izlemeye başladım ama bildiğin iyi dizi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kayıp on numara devam ediyor, öylesine izlemeye başladım ama bildiğin iyi dizi

bende burada yazilanlarin etkisiyle soyle bir izleyeyim dedim guzel cikti, goruntu kalitesi , cekim on numarara . En zayif noktasi falko karakteri olmus. adam ara sira bagiriyor ama bagirmasinin yarattigi etki mafya babasi, cete liderinden cok mahalle pazarlarinda don sunyen satan pazarcilarin bagirmasini andiriyor

Yorum

• Beyler The Blacklist'i kesin izleyin ilk 3 bölümü izledim müthiş dizi.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• son beş gündür amansız şekilde Chuck izliyorum şuan 56. bölümdeyim gerçekten çok iyi dizi
            'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• İlk olarak Cihan Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              son beş gündür amansız şekilde Chuck izliyorum şuan 56. bölümdeyim gerçekten çok iyi dizi
              ahh chuck ahh sarah'ın(yvonne stratowski) köydeki kavgası dün gibi aklımda muhteşem bir bölümdü...Sonlara doğru dahada güzelleşiyor dizi izlemeye devam et

Yorum

• Güneşi beklerken dizisi senaryo olarak saçmalamaya başladı. Çok sevdiğim O.C. California dizisinin uyarlaması medcezir şimdilik iyi gidiyor.

Yorum

• TWD son 4 gün.. bu sahne unutulmaz Rick reyiz..

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• trt 1 deki eski hikaye de müthiş dizi

ayrıca kanal d deki aşk da güzel...
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Behzat Ç. de bitince izlenecek yerli dizi kalmadı, Homeland'in 3. sezonunun 2. bölümü yayınlandık. İlk iki bölüm beklentilerin çok çok altındaydı maalesef.

Yorum

• Evet yerli dizi resmen bitti ülkede, siyasiler sağ olsun.

Kayıp diye bir dizi var gizemli diye izliyorum da 5-10 bölüm sonra tılsımı kalmayacak gibi.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Seyfi_B tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güneşi beklerken dizisi senaryo olarak saçmalamaya başladı. Çok sevdiğim O.C. California dizisinin uyarlaması medcezir şimdilik iyi gidiyor.
                          Beyaz Show'a katıldıklarını görünce şaşırdım, o dizi devam ediyor mu yahu, Güneşi Beklerken... Dizileri 13 bölüm yazıyorlar en baştan, sonra devam ederse(yani reytingler sonucu kaldırılmazsa) kesin farklı bir raya giriyor. Çünkü önceden hazırlanmış, kafa yorulmuş bir senaryo olmuyor. Yangın anında camı kırınız hesabı sarılıyorlar klişelere, entrikalara.

Fragmanda, Abdülhey'in Cahit'i gördüğü andaki sıfatını gördünüz mü Necati Şaşmaz baba olmuş bu arada. Acele değil ama çabuk çabuk

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Boardwalk empire kımse ızlemıyor mu yahu??

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Boardwalk empire kımse ızlemıyor mu yahu??
                              Yeni sezona başlamadım daha.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Boardwalk empire kımse ızlemıyor mu yahu??
                                Ben izliyorum, çok müthiş bir dizi. Zaten oldum olası geçmiş tarihli dizileri çok severim, şu an 2 sezon izledim,ara ara devam edeceğim.

Öneri olarak da , eğer "Oz" izlemediyseniz ben dizi izledim demeyin,ilk önerim Oz'dur.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X