Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    veysel kusura bakma ama başlık izlediğiniz diziler ve hakkında yorumlar başlığı Spoiler istemeyen açmıcak başlığı
    "İzlemediğimiz diziler ve hakkında olmayan yorumlar" diye başlık mı açalım olm

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hassssss Sübliminale geeeeL
      9 # Osvaldo'

Yorum

• yeni iyi yabani dizi var mi??scifi veya crime.bu sene yeni basliyan.person of inteest walking death felan demiyin.izledim.bu seon tüm finalar hayalkirikligi.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tamam bende ondan bahsediyorum işte

izlediğimiz diziler hakkında yorumlar var burda işte

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yeni iyi yabani dizi var mi??scifi veya crime.bu sene yeni basliyan.person of inteest walking death felan demiyin.izledim.bu seon tüm finalar hayalkirikligi.
            Yeni başlayan bir tane var. The Blacklist diye. İlk bölümü yayınlandı. Tavsiye ederim güzel diziye benziyor.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yeni iyi yabani dizi var mi??scifi veya crime.bu sene yeni basliyan.person of inteest walking death felan demiyin.izledim.bu seon tüm finalar hayalkirikligi.
              İzlediğin izleyeceğin her dizinin finalini Hüseyin söylüyor. Bu konudan uzaklaş dizi arıyorsan.

Yorum

• İyi ki Hüseyin'in mesajı ben görmeden editlenmiş Yakardım Hüseyin

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İyi ki Hüseyin'in mesajı ben görmeden editlenmiş Yakardım Hüseyin
                  ya bişi yok ya walter bütün aileyi topluyor hankin ruhunu çağırıyorlar karşılığında ruhlarını şeytana satıp hep beraber meth üretip sapıklıklar yapıyorlar

Yorum

• Beyler bugün Bücür Cadı'ya başladım müthiş bir dizi daha önce nasıl izlememişim lan ben bunu.. Dizide favori karakterim Köfteci Abbas..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Fatih dizisi fragmanından belliydi, rezalet bir şey. Bu ne yahu sırf kumaş israfı.

Yorum

• Breaking Bad finalinde çalan şarkı final önce youtubeda 1 milyon küsür kişi tarafından görüntülenmiş. Dizi finalinden sonra bu sayı 2 milyon küsür olmuş.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Reyizlere bak be Allahınıza kurban sizin..

Ben de Özledim dizisini izle! Ben de Özledim son bölüm izle. Ben de Özledim hangi gün ve ne zaman yayınlanıyor? Ben de Özledim canlı izle. Ben de Özledim yeni bölüm Full HD izle. Ben de Özledim Star TV'de!
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• yılların seri katilini dizi finalinde oduncu yaptılar. Allah sizi odun etsin.
                            diğerlerinden farklı...öteki...
                            Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                            2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Person of interest,Big bang theory,South park ve Two and a Half man tam gaz muhteşem şekilde başladılar ve devam ediyorlar

How ı met your mother biraz sönük gibi...Final sezonları toparlamaları lazım...

Bu arada kurtlar vadisini izlemedim ne oldu

Yorum

• Güllü Erhan, "The Alemdar" dizisi için senaristi eski ofislerine getiriyor. Orada Abdülhey ve Akif'in ekibi var tabii.

Abdülhey, Erhan'a ihtiyarlar heyeti tarafından seçildiği falan söylüyor. Lan yanında senarist var senarist, kim olduğu belli değil bu en gizli bilgiyi açık açık söylüyor o anda.

Ormandaki sahne çok sakil durdu yahu kaç mermi sıkıldı sayamadım.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X