Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ulan o kadar okudum bir tane bile Person Of İnterest izleyin yazan yok. Aha da ben yazdım. Bu aralar History channel de yayınlanan Ancient Aliens'a sardım Breaking Bad'ı o kadar övdünüz ki izleyesim geldi.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ulan o kadar okudum bir tane bile Person Of İnterest izleyin yazan yok. Aha da ben yazdım. Bu aralar History channel de yayınlanan Ancient Aliens'a sardım Breaking Bad'ı o kadar övdünüz ki izleyesim geldi.
      yaklaşık 30 tane güncel yabancı dizi izliyorum..Aralarındaki en muhteşemi person of interesttir.Cidden muhteşem bir dizi br ba dexter hımym felan yanında halt etmştir..

İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ayıptır ya resmen spoiler vermişsin kaç senedir izliyoruz sonunu burdan mı öğrenecektik
      veysel kusura bakma ama başlık izlediğiniz diziler ve hakkında yorumlar başlığı Spoiler istemeyen açmıcak başlığı

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Güzeldi breaking bad

yaaaaaaaaaaaaaa vururum seniiiiii amaaa

şaka şaka zaten izlemiyordumki, 1 bölümünü bile izlemedim yabancı dizi alt yazılı felan zevk alamam ben kalsın
        En son ilhan tarafından düzenlendi; 30.09.2013, 18:23.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yaaaaaaaaaaaaaa vururum seniiiiii amaaa

şaka şaka zaten izlemiyordumki, 1 bölümünü bile izlemedim yabancı dizi alt yazılı felan zevk alamam ben kalsın
          Mert dizi ve film alt yazılı izlenir. Dublaj filmi, diziyi bitirir. Hem İngilizcen de gelişir. Bol bol küfür öğrenirsin.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mert dizi ve film alt yazılı izlenir. Dublaj filmi, diziyi bitirir. Hem İngilizcen de gelişir. Bol bol küfür öğrenirsin.

the simpsons, south park, conan show vs.. cnbc e de görürsem bunları oturur izlerimde bunun dışında pc den açıp bir filmi asla alt yazılı izlemem, zevk meselesi yazıya mı bakıcam filmimi izliycem ben sevmiyorum bu olayı
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              the simpsons, south park, conan show vs.. cnbc e de görürsem bunları oturur izlerimde bunun dışında pc den açıp bir filmi asla alt yazılı izlemem, zevk meselesi yazıya mı bakıcam filmimi izliycem ben sevmiyorum bu olayı
              how ı met your mother la big bang e başla hiç olmadı robin ve penny için izlersin

Yorum

• Yanarım yanarım Leylamınan Mecnunuma yanarım,
                nidiim sizin gavurca dizilerinizi
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  The Walkinkg Dead seyretmediyseniz mutlaka seyredin ... Şiddetle öneririm.
                  Maalesef izledim. Maalesef...
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• deniz yıldızını izleyen varmı
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Güzeldi breaking bad
                      Senin Allah cezanı vermesin hemi!
                      Ulan sonunu niye söyledin,bütün keyfimin içine ..tın...
                      Ne güzel geldim şimdi izlemeye başlayacaktım...
                      Ben sana ne diyeyim Hüsam....
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Senin Allah cezanı vermesin hemi!
                        Ulan sonunu niye söyledin,bütün keyfimin içine ..tın...
                        Ne güzel geldim şimdi izlemeye başlayacaktım...
                        Ben sana ne diyeyim Hüsam....
                        abi kusura bakma ama yani Burası film hakkında yorumlarımızın olduğu bi başlık

Yorum

• Bryan Cranston ne oyuncu ama boşuna ard arda 3 tane Emmy almamış..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Allah kahretsin yanlışlıkla yine bu başlığa tıkladım! Sahnede yine Hüseyin, yine finalini izlemediğim filmin sonunu söylemiş. İzlediğim diziler bitene kadar BMN'ye girmemeye karar verdim. Kendinize iyi bakın.

Yorum

• Hüseyin'in mesajı edit büdütlendi.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Hüseyin'in mesajını silen yönetici arkadaş neden sildi açıklayabilir mi ? ? ?

Haheohohahahahahaha
                                9 # Osvaldo'

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X