Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün efsane bölümdü Behzat Ç.'de.Erdal Beşikçioğlu müthiş oyunculuk sergiledi yine.
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başından beri tv den izlemedim ama bahsi geçen sahneleri youtube üzerinden izledim...

2 sahne var ki öldüm gülmekten...

İşler Güçler - Uyuşma sahnesi
      İşler Güçler - Sansürsüz küfür sahnesi...

Sansürsüz küfür sahnesini aratınca karşımı çıktı bir tane, gülmekten yarıldım.

Yorum

• ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ben bu işler güçlere gülemiyorum ya ...

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• dün harem güzeldi ama maçı izledik tekrarını bu gece izlerim

Yorum

• leyla ile mecnun ali ağaoğlunu madara etmiş

Yorum

• hahah bu ne ya ecnebi radyosu gibi^^

Yorum

• Çok iyi sahneydi.. Derman ol bize Baba..

En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 27.11.2012, 22:41.
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• işlere güçler güzeldi bugün.....Hele Ahmet Kural'ın Feride üzerine yağ dökmesine tepkisi ve futbol yorumları güzeldi.....

Yorum

• LM, yine sönüktü. Neticem gibi ve risk budur sahnesi hariç

Karadayı'da fazla bir şey olmuyor, ama çok kaliteli ya Ne var çözemedim hala.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• LM aslinda gayet komikdi. Komple Agaoglu konusu komikti bence.Yeni Hirsiz kiz gayet tatli ve sirin.
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            LM, yine sönüktü. Neticem gibi ve risk budur sahnesi hariç

Karadayı'da fazla bir şey olmuyor, ama çok kaliteli ya Ne var çözemedim hala.
                            yapma nasıl sönüktü ya o risk budur da ben bittim zaten...ali ağaoğlu sahnelerinin hepsi komikti....hele son sahne hayır bu değil bu sıradan hayır die bağırısı fenaydı erdalın muhteşem deparı felan

Yorum

• karadayıyı izlemeye basladım anında aytene kıl oldum arkadas o nasıl bir karakter beah ıyy

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yapma nasıl sönüktü ya o risk budur da ben bittim zaten...ali ağaoğlu sahnelerinin hepsi komikti....hele son sahne hayır bu değil bu sıradan hayır die bağırısı fenaydı erdalın muhteşem deparı felan
                                Güldüren sahneler vardı ama 71-72. bölümler gibi değildi. Ben o bölümlerden sonra tekrar ikinci sezondaki tada dönüldüğü için sönük dedim. Aslında biraz diziyi rayına oturma bölümlerinden biriydi. Mecnun'un hiçbir işi becerememesini çok iyi vurguladılar. Sonra iş gene "riks" ile komediye dönüştü Erdal'ı ciddileştirme hareketleriyle başladılar deparla bitti Ya hakikaten adamı seviyoruz ama tamamen değişti karakter. İskender ((

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X