Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Karadayı ilk 2 bölüm çok sıkıcıydı ama açılıyor yavaş yavaş. Bide kendini Türkan Şoray zanneden kız olmasa daha iyi olurdu.
    Cok benziyor ama bunu inkar edemezsin

"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Kvp, Taken 2'den sahne çalmış resmen.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Konu kaşların kalınlığı ise ben daha çok benziyorum Türkan Şoray'a.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Eski ihtiyarlar başkanını ve Memati'yi öldüren yeni ihtiyarlar başkanı değil. Ters köşe yapacaklar. Gaye hain olabilir. Memati'yi ve ak saçlıyı öldüren yüzünü buzladıkları adam büyük ihtimal.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eski ihtiyarlar başkanını ve Memati'yi öldüren yeni ihtiyarlar başkanı değil. Ters köşe yapacaklar. Gaye hain olabilir. Memati'yi ve ak saçlıyı öldüren yüzünü buzladıkları adam büyük ihtimal.
            sencer bence...ters köşeyi sencerden yapıcaklar...

Yorum

• Atv'de bir önceki sezonunda rezaletti dizi. TNT'de biraz kıpırdanma oldu izlenirliği arttı. Bu sezon fena değil, en azından olaya kendi içinde bir gerçekçilik katmaya çalışıyorlar. Ekip var, Polat'a karşı çıkan büyük güçler var. Gerçi ekip fos çıktı oyuncular çok kötü ve ergen tavırlarındalar. La siz daha yeni tanışmadınız mı hemen gaza gelmişler arkadaşları için ölüme atlıyorlar. Biraz soğukkanlı olun daaa. Bu arada Hikmet öldü yav hiç konuşmuyoruz Senaristlerin bir programda hiç ölmeyecek olanların arasında saydıkları isimlerdendi yanılmıyorsam. Oyuncu sıkılmış demek ki rolü az olsa da, zaten dizi ekibinin içinde sallayın beni demiştir

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• hahaha sana bir kurtlar vadisi klasiği söyliyimmi erbay

hikmet ölmedi

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Atv'de bir önceki sezonunda rezaletti dizi. TNT'de biraz kıpırdanma oldu izlenirliği arttı. Bu sezon fena değil, en azından olaya kendi içinde bir gerçekçilik katmaya çalışıyorlar. Ekip var, Polat'a karşı çıkan büyük güçler var. Gerçi ekip fos çıktı oyuncular çok kötü ve ergen tavırlarındalar. La siz daha yeni tanışmadınız mı hemen gaza gelmişler arkadaşları için ölüme atlıyorlar. Biraz soğukkanlı olun daaa. Bu arada Hikmet öldü yav hiç konuşmuyoruz Senaristlerin bir programda hiç ölmeyecek olanların arasında saydıkları isimlerdendi yanılmıyorsam. Oyuncu sıkılmış demek ki rolü az olsa da, zaten dizi ekibinin içinde sallayın beni demiştir
                  Cast direktörüydü ama o işide bıraktı tamamen ayrıldı. 10 senedir oyuncu buluyor diziye adam da bıkmıştır artık. Yalnız adam 10 sene önceden Suriye olaylarını bilmiş.
                  En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 09.11.2012, 17:28.
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bib bang theory izlemeye başladım.eski sezonları izliyorum her gece yatmadan 2 bölüm

Yorum

• Zengin Kiz Fakir Oglan dizisine ates püsküren twitler okudum. Bisemi yaptilar aca? Izleyen varmi?
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Salı akşamlarım boştu bunu izlerim herhalde artık.. Zalım Mahsun ağlatıyor..

Yorum

• Sakin Dex, sakin.

Yorum

• Bunu izledikten sonra ekrana bakmaktan çekinebilir, kendinizi kullanılmış hissedebilirsiniz.

En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 10.11.2012, 03:01.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zengin Kiz Fakir Oglan dizisine ates püsküren twitler okudum. Bisemi yaptilar aca? Izleyen varmi?
                              ne gibi twitler ?

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cok benziyor ama bunu inkar edemezsin

Allah var güzel hatun. Role oturmuş ve rolünü de çok iyi yapıyor.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X