Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seksenler candır. Ergun Plak adamdır.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Veeee Meli Birkan Leyla ile Mecnun'a giris yapar.
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Halkın tepkisine göre senaryo değiştirilmiş resmen ya da böyle yazılmış.

Sezon finalinde çeşitli tepkiler vermiştik, en azından ben vermiştim.

-Neredeyse kırmızı bültenle aranan adam nasıl intikam alacaktı?

-Takoz İrfan bu kadar kolay mı diskalifiye edilecekti?

İkisini bir şekilde hallettiler. Yalan yok, soluksuz izledim bölümü ama hep bir şeyler eksik, o 10.bölümlerde ki hava asla yok. Yine en başa döndük resmen. Fakat bu sefer intikam çok daha sert olacak, orası kesin...

Yorum

• izlediğim ciddi manada takip ettiğim 2 dizi var

Leyla ile Mecnun ve Suskunlar

ikiside muhteşem başladı

Leyla İle Mecnunda ilk leylamdan sonra gelen 2 takoz leylayıda hiç beğenmemiştim çıkmıslar mutlu oldum

Melis Birkan ilki kadar güzel olmasada o rolü tasıcak güzellikte

Suskunlar ise Tam Tahmin Ettiğim Gibi...

İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Halkın tepkisine göre senaryo değiştirilmiş resmen ya da böyle yazılmış.

Sezon finalinde çeşitli tepkiler vermiştik, en azından ben vermiştim.

-Neredeyse kırmızı bültenle aranan adam nasıl intikam alacaktı?

-Takoz İrfan bu kadar kolay mı diskalifiye edilecekti?

İkisini bir şekilde hallettiler. Yalan yok, soluksuz izledim bölümü ama hep bir şeyler eksik, o 10.bölümlerde ki hava asla yok. Yine en başa döndük resmen. Fakat bu sefer intikam çok daha sert olacak, orası kesin...
          senaryo kesinlikle değişmemiştir hocam suskunları yapanlarla ezeli yapanlar aynı kişiler ezeli izlediysen bilirsin sezon finali alakasız olur aslında seyirci direk ters köse olur bekliyordum böle bir şeyi....aynı ezelin 2.sezonundaki gibi düsman karakterler en dibe batmısken tekrar bir olup yükselmeye baslıcaklar o sırada çok zengin biri ellerinden tutucaktır büyük ihtimal tekrar bir savas ve bu sefer 2 tarafta b.k yoluna gidicek

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            en son 1.sezonda yapmıslardı bunu yanlıs hatırlamıyorsam bu kıza kadar ı yapmıslardı ölmüştüm gülmekten bunda daha fena bittim ben

Yorum

• Beyler hemen Show'u açın büyük rezillik var Adını ne koydularsa artık rezil ötesi olmuş.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Gurur pisliğin teki çıktı Rıza Baba.

Yorum

• Ve ben her seferinde inanıyorum Gurura. Tamam, inanmak istiyorum diyelim.
                  Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                  Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Behzat Ç yeni sezon yeni gün yeni saat.. 21 Eylül'de başlıyoruz.

Yorum

• Leyla ile Mecnun güzel basladi. Az önce izledim yeni bölümü. Iyi güldüm. Bozmadan devam ederler insallah diyecegim ama bu asagidaki resim hic hosuma gitmiyor. Ezgi Asaroglunu istioomm bhen yhaaa!! Yerini almaya calisiyo pis Melis! -.-

Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Memati yok Ali kaptan yok ne var lan it.

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kurtlar Vadisi 10 yil sonra güzel bir fragman yapmis

Yorum

• Leyla ile Mecnun'da bu bölümde Volkan Demirel'e yapılan gönderme hoştu. Onun dışında Melis Birkan'la Mecnun'un tanışma sahnesi çok etkileyici ve ince düşünülmüştü.

Erdal bakkalın köçeklik sahnesi ise bomba..

Yorum

• daha izleyemedım leyla ile mecnunu ama yukarıda bir arkadas demis ezgi asaroğlunu istiyorum ben die aynen bende istiyorum ama napalım imkansız kız hem dayak yedi hemde işinden oldu melis birkanda iyidir ama yakısır en azından dier 2 leyla gibi olmaz

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X