Sadi Celil Cengiz'de öyle Giray abi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadi Celil Cengiz'de öyle Giray abi.
de eki var orda görmüyormusun
Yani Sadi Celil Cengiz'e ek olarak anlamındaBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa sana Türkçeden kaç net geldi
de eki var orda görmüyormusun
Yani Sadi Celil Cengiz'e ek olarak anlamındaZaten o net 30 olsaydı şimdi Makina müh. değil büyük ihtimalle elektrik müh. yazacaktım
- Alıntı
Yorum
-
LM'nin hala son 3 bölümünü falan izlemedim ya. İki kız iyi ki gitti en başından beri belliydi "olmayacakları". Mecnun'un ergenler gibi iki kız arasında bırakılması dizinin kimyasına aykırıydı.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Alıntı
Yorum
-
kaçmaz tabi
akşam "İnsanlar Alemi" ve "İşler Güçler"
artık "Leyla ile mi Mecnun" başlasın artıkForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
hayıtımda türk dizisi türk filmi hayatta izlemem çok saçma gelıyor bana yabacı dizileri ve filimleri izlerim Spartacus Ten Wolf The Walking dead şuanda favorilerim sezonları bitmiş(ten wolf önümüzdeki hafta son bölüm) yeni sezonlarını beklıyorum tafsiyede ediyorum.
Ve Tabikide evde 7 24 futbol izlerim lig tv ntvspor trt3 ligtv 2 lig tv 3 .
ve tabikide Tay Tv at yarıslarına hastayım çok severim.
Kupalarına Değil Şampiyonluklarına değil Rengine Ve Amblemine Aşığız. Trabzonsporum
- Alıntı
Yorum
-
Zaten bende konusu saçma olarak açıklananları izliyorum
Örn; Absürd komedi Leyla ile mi MecnunForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
Yorum